Μπάσκετ

Δηλώνει EuroCup και περιμένει το BCL που είναι η πρώτη επιλογή

Ο Άρης σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή στο Eurocup, που διοργανώνει η Ευρωλίγκα και θα περιμένει τις αποφάσεις του Basketball Champions League, που είναι η πρώτη του επιλογή, προκειμένου να μάθει αν θα πάρει μέρος στους ομίλους της διοργάνωσης της FIBA.

Οι κιτρινόμαυροι θα συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής με τα απαραίτητα έγγραφα και δικαιολογητικά και θα την αποστείλουν μέχρι την Πέμπτη 15 Ιουνίου, που λήγει η σχετική διορία για τη συμμετοχή στο EuroCup, ώστε να έχουν την εναλλακτική, σε περίπτωση που δεν συμπεριληφθούν στον σχεδιασμό του BCL.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η δήλωση συμμετοχής δεν σημαίνει ότι θα αγωνιστεί σίγουρα στη διοργάνωση, καθώς τον τελευταίο λόγο έχει η Γενική Συνέλευση των μετοχών της Ευρωλίγκας, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Ιούνιο.

Υπενθυμίζεται ότι το Basketball Champions League θα λάβει τις οριστικές αποφάσεις και θα διαμορφώσει τον χάρτη του BCL της νέας αγωνιστικής περιόδου, μέχρι τις 28 Ιουνίου. Σε περίπτωση που επιλέγουν οι “κιτρινόμαυροι” να συμμετάσχουν στο BCL, θα αποσύρουν τη δήλωση συμμετοχής στο Eurocup.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com