Ποδόσφαιρο

Δεύτερη φορά σε αγώνα Άρη ο Κατσικογιάννης-Το προφίλ του διαιτητή που θα «σφυρίξει» στο ματς της Κυριακής

Ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης θα διαιτητεύσει τον αγώνα Άρης-Αστέρας Τρίπολης που θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

O 34χρονος από τον σύνδεσμο Ηπείρου αν και νέος σε ηλικία, ξεκίνησε την διαιτητιτκή του καριέρα πριν από 12 χρόνια, την σεζόν 07-08. Πρώτος του αγώνας ήταν στις 2 Σεπτεμβρίου 2007 για τον α’γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας, το ματς Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναιγιάλιος (4-0).

Από τότε μέχρι και σήμερα ο Κατσικογιάννης αν και έχει απουσιάσει δύο χρονιές (08-09 και 11-12), έχει «σφυρίξει» σε αγώνες γ’ και β’ Εθνικής, αγώνες Κυπέλλου ενώ η πρώτη φορά του στην μεγάλη κατηγορία πραγματοποιήθηκε την σεζόν 16-17 με τον αγώνα Λεβαδειακός-Ξάνθη (1-1) στις 5 Νοεμβρίου το 2016.

Φέτος, ο ρέφερι από την Ήπειρο έχει διαιτητεύσει μέχρι στιγμής σε δύο παιχνίδια (Κύπελλο και Super League 1) και αυτά ήταν τα Απόλλων Λάρισας-Ξάνθη (2-1 για το Κύπελλο) και Λαμία-Παναιτωλικός (0-0 για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος).

Ωστόσο, ο Κατσικογιάννης έχει ..ξαναβρεθεί στον δρόμο των «κιτρινόμαυρων» όταν ορίστηκε διαιτητής στην πρεμιέρα της τότε Football League (1 Νοεμβρίου 2016) όταν ο Άρης αντιμετώπισε εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες στο 1-1.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button