ΜπάσκετΠοδόσφαιρο

Δεν επηρεάζει τις επαγγελματικές ομάδες το lockdown στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει η ΓΓΑ

Κλειστοί θα παραμείνουν όλοι οι οργανωμένοι χώροι άθλησης όπως τα γυμναστήρια ή τα κλειστά κολυμβητήρια με την είσοδο της Θεσσαλονίκης από αύριο στις 6.00 το πρωί στο επίπεδο 4 του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας για τον κορωνοϊό.

Πήγες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτή την στιγμή αναφέρουν πως οι μόνοι αθλητικοί σύλλογοι που θα παραμείνουν σε δράση είναι οι επαγγελματικές ομάδες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ της πόλης, εκεί που γίνονται συχνά έλεγχοι για τον Covid-19.

Αυτό σημαίνει ότι ο ποδοσφαιρικός και μπασκετικός Άρης, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές του YellowRadio.gr, δεν θα επηρεαστούν από το lockdown στην πόλη της Θεσσαλονίκης και θα μπορούν να συνεχίσουν κανονικά τη λειτουργία τους.

Όμως, αξίζει να σημειωθεί, πως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο (30/10) θα προχωρήσει σε διάγγελμα που ενδεχόμενα να ανατρέψει τις μέχρι τώρα αποφάσεις και το μπαλάκι είναι στο… χέρι του.

Για τον ερασιτέχνη Άρη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί τα τμήματα θα αναγκαστούν να διακόψουν τη λειτουργία τους, γεγονός που θα επηρεάσει αρκετά έως… δραματικά τη δράση τους.

Panos Tsikalas

Τον μάθατε σαν γεννημένο... offside, μιλά και γράφει πάντα διαλεκτικά. Οι πρώτες του εμπειρίες ήρθαν μέσα από το χαρτί του ΠΡΙΝ, συνέχισε σαν offside24.gr και το YellowRadio.gr ήρθε σαν επιστέγασμα που συνεχίζει. Αρθρογραφεί στο HUMBA και είναι δημοσιογράφος σε πολιτικά σάιτ, με μεγάλη αγάπη όμως στο... αθλητικό. Δίνει παρουσία καθημερινά στο Yellow Radio FM 101.7 κάθε πρωί στις 10:00, μετά από μια περιπλάνηση σε όλες τις ζώνες του...

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button