Ποδόσφαιρο

Δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα

Ο Άρης βυθίζεται στην δίνη της εσωστρέφειας, αλλά το πρόβλημα δεν είναι μόνο τα αποτελέσματα.

Η βαθμολογία θα μπορούσε να λέει ότι ο Άρης έχει 28 βαθμούς, αλλά δεν θα είχε σημασία. Ο Άρης αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και αυτά δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα πρώτα αποτελέσματα στο ξεκίνημα του 2022, έχουν να κάνουν και με την εικόνα.

Ημιτελής προσπάθειες, σπατάλη καλών προϋποθέσεων και μία παντελής απουσία τελικής πάσας περιγράφουν τα τελευταία 180 λεπτά ποδοσφαίρου που έχουμε δει από τον Άρη.

Δεν γίνεται η ίδια ομάδα που στην λήξη του 2021 είχε δείξει ότι έχει την ικανότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να μην μπορεί να κάνει το παραμικρό, έχοντας ως δικαιολογία το θέμα των μεταγραφών.

Δεδομένα υπάρχουν κενά, δεδομένα υπάρχει ανάγκη για ενίσχυση, αλλά ακόμη και αυτός ο Άρης δεν δικαιολογείται να έχει λιγότερες σοβαρές ευκαιρίες από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Άσχημα αποτελέσματα έρχονται, όταν όμως συνδικάζονται και με τέτοιου τύπου εμφανίσεις χτυπάνε ακόμη περισσότερο τον «συναγερμό».

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button