Μπάσκετ

“Δεν ανησυχώ για τον Καρ, το ταβάνι του φετινού Άρη είναι πολύ υψηλό – Θρυλική μορφή ο Γιάννης Ιωαννίδης”

Τι δήλωσε ο Γιάννης Καστρίτης στην συνέντευξη Τύπου

Ο Έλληνας κόουτς είπε: “Ηταν καλύτερη η Γκραν Κανάρια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Είχε καλύτερο ρυθμό, είχαμε να αντιμετωπίσουμε και κάποια φάουλ… Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική”.

Για τον Καρ: “Δουλεύει πολύ, είναι πανέξυπνος. Ηταν το πρώτο του επίσημο ματς στην Ευρώπη, ειδικά απέναντι στην κάτοχο του τροπαίου. Μαθαίνει… Γενικά, είμαστε καινούρια ομάδα, σχεδόν καθόλου δεν δουλέψαμε μαζί. Σήμερα, ήταν το πρώτο ματς που είχα στη διάθεσή μου τους έξι περιφερειακούς. Ολοι μαθαίνουμε, γινόμαστε καλύτεροι. Υπάρχει προσπάθεια, δεν έχω καμιά ανησυχία για κανένα παίκτη, ούτε για τον Καρ, ούτε για άλλον. Σιγά-σιγά θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε”.

Για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη: “Είναι μέρα θλίψης και πένθους για όλη την οικογένεια του Άρη. Ο Γιάννης Ιωαννίδης ήταν μια θρυλική μορφή του αθλητισμού, συνέδεσε το όνομά του με την Αυτοκρατορία του Άρη. Οι ξένοι δεν πρόλαβαν να ενημερωθούν, δεν μπορούν να καταλάβουν το μέγεθός του. Οι Έλληνες ξέρουν πόσο μεγάλη απώλεια είναι. Θέλω να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου”.

Για τη φετινή ομάδα: “Το ταβάνι του φετινού Άρη είναι πολύ υψηλό. Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα… Είμαστε μια νέα ομάδα, που δεν έχει δουλέψει ούτε μια μέρα μαζί. Κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε την κάτοχο του τίτλου και την Κυριακή έχουμε να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Δεν φοβόμαστε κανέναν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως από μεθαύριο θα είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε.

Είμαστε όλοι οικογένεια, έχουμε εξαιρετική συνεργασία. Ο κόσμος το αντιλαμβάνεται αυτό και μας βοηθάει. Είμαστε εδώ, στο Eurocup και δεν θα υπολογίζουμε μπάτζετ. Θα κοιτάμε τους αντιπάλους στα μάτια, δίχως να σημαίνει πως δεν μπορεί να χάσουμε ένα ματς με πολλούς πόντους. Αλλά η προσπάθεια θα είναι πάντα εκεί…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button