Γενικά

Metaxas Siren: Γλυπτό ηχείο

Τελειοποιώντας την τέχνη του CNC ο Κώστας Μεταξάς παρουσιάζει τις Σειρήνες του Οδυσσέα που ήρθαν να μας μαγέψουν με τις μελωδίες τους και να μας αποδείξουν ότι ένα ηχείο μπορεί να είναι κάτι πέρα από απλή συσκευή ήχου, ένα έργο τέχνης βγαλμένο σαν από μια μοντέρνα sci-fi έκδοση των Ομηρικών Επών αλά Star Wars.

Είναι φτιαγμένα ή καλύτερα σμιλεμένα σε ένα μασίφ κομμάτι αλουμινίου ή τιτανίου και με έμπνευση τα μικρόφωνα Neumann TLM 50 και M150 φέρουν 3 κεραμικά στρογγυλά μεγάφωνα της Γερμανικής Accuton. Τα «μάτια» αυτά είναι τοποθετημένα με τέτοιον τρόπο ώστε να υπάρχει μια χρονική τελειοποίηση της φάσης με το τουίτερ να βρίσκεται ανάμεσα στο 8-ιντσο γούφερ και το μίντρεϊντζ.

Μπορούμε να επιλέξουμε διάφορα μεγάφωνα της Accuton ανάλογα το budget μας, από φθηνά μέχρι και το πανάκριβο «διαμαντένιο» τουίτερ. Είναι διαθέσιμο σε πολλά φινιρίσματα, από χρυσό, μαύρο του πιάνου, ανοδιωμένου αλουμινίου έως και με επένδυση δέρματος. Εξαιρετικής κατασκευής και ποιότητας το νέο θαύμα του Μεταξά ήρθε να μας εντυπωσιάσει σε όψη και σε ηχητική απόδοση. Αναμένουμε…

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button