Ποδόσφαιρο

Δεληζήσης: “Θα είμαστε ένα σύνολο που θα δίνει το 100%. Δεν θα παρατάμε ούτε ένα παιχνίδι και δεν θα θεωρήσουμε καν στο μυαλό μας, ότι είναι κάποιο ματς εύκολο”

Ο Γιώργος Δεληζήσης μίλησε από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια για τη φετινή σεζόν, την προετοιμασία, τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και τον κόσμο του Άρη.

Ερωτώμενος αρχικά για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα τη δεδομένη χρονική περίοδο με γνώμονα την εμπειρία του και το πότε εκτιμά ότι θα είναι έτοιμη, είχε να πει:

«Γίνεται μία καλή δουλειά, με πολλή προσπάθεια και σκληρές προπονήσεις. Η ομάδα σιγά σιγά βρίσκει τα πατήματά της, αλλά θεωρώ ότι ακόμα χρειάζεται χρόνο. Τα πόδια είναι βαριά, είμαστε κουρασμένοι, αλλά θα βρούμε τον δρόμο μας».

Πέρσι αντιμετώπισες τον Άρη στο πρωτάθλημα. Τι το καινούργιο θα δούμε από την φετινή ομάδα;

«Ένα σύνολο που θα δίνει το 100%. Δεν θα παρατάμε ούτε ένα παιχνίδι και δεν θα θεωρήσουμε καν στο μυαλό μας, ότι είναι κάποιο ματς εύκολο».

Θεωρείς , ότι αυτό το στοιχείο έλειπε πέρσι από τον Άρη;

«Νομίζω ότι η ομάδα την προηγούμενη σεζόν είδε τα ματς με περισσότερη υπεροψία, απ΄ότι έπρεπε. Ότι είμαστε… Άρης και θα βγούμε. Δεν είναι όμως έτσι. Αν δεν βλέπεις το κάθε ματς ξεχωριστά θα έχεις πρόβλημα».

Το γεγονός ότι ήσουν ο πρώτος που κάλεσε ο Παύλος Μυροφορίδης για να ηγηθείς αυτής της νέας προσπάθειας πως σε έκανε να νιώσεις;

«Με τον κ. Μυροφορίδη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, υπάρχει εκτίμηση αμοιβαία. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του. Θα πετύχουμε φέτος. Η παρουσία του έλειπε από τον Άρη τα τελευταία χρόνια».

Πόσο σε βοηθάει που γνωρίζεις τον Δημήτρη Σπανό από την περσινή σας συνεργασία και τι ζητάει από εσένα;

«Δεν έχει αλλάξει κάτι νομίζω. Ο κ. Σπανός με γνωρίζει, πιστεύει σε μένα, ξέρει ότι ήρθα για να ηγηθώ μίας προσπάθειας. Θα βάλω απλά στο παιχνίδι μου τα στοιχεία που με έχουν καθιερώσει τα τελευταία χρόνια».

Εν συνεχεία, ο 30χρονος στόπερ, κλήθηκε να σχολιάσει το πώς βιώνει την πίεση που υπάρχει στους ποδοσφαιριστές του Άρη, που έμειναν από την περσινή σεζόν και «κουβαλούν» την αγωνιστική αποτυχία της μη ανόδου:

«Υπάρχει πίεση και άγχος στα παιδιά, όχι σε όλα, αλλά στα περισσότερα. Το διαπίστωσα και στο φιλικό που παίξαμε. Σιγά σιγά θα φύγει από πάνω τους. Θα τους βοηθήσουμε κι εμείς. Δεν θεωρώ ότι πρέπει ποδοσφαιριστής του Άρη να έχει άγχος. Μόνο δουλειά και πίστη».

Η παρουσία του κόσμου στο φιλικό, πως σας έκανε να νιώσετε;

«Όλοι καταλάβαμε ότι ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με φιλάθλους που τον ακολουθούν πιστά και παντού. Αυτό που διέκρινα στο φιλικό, είναι ότι ο κόσμος θέλει αν γινόταν ακόμα και τώρα να ήταν η ομάδα στη Σούπερ Λίγκα. Θέλω να τους πω να κάνουν 10 μήνες υπομονή και όλα θα πάνε καλά».

Νιώθεις τις απαιτήσεις από τη στιγμή που επιλέχθηκες ανάμεσα στους αρχηγούς;

«Δεν με γεμίζει ευθύνες το περιβραχιόνιο. Σίγουρα είναι μεγάλη τιμή, αλλά θεωρώ, πως είτε το φοράω, είτε όχι τόσα χρόνια δεν μου έλεγε κάτι. Δεν περίμενα το περιβραχιόνιο για να νιώσω σαν αρχηγός»

Πώς ειναι η συνεργασία σου με τους υπόλοιπους στόπερ;

«Ο Ούγκο Σόουζα είναι πολύ καλός παίκτης, όπως και ο Στέλιος Μαραγκός. Θα γίνει ένας ουσιαστικός ανταγωνισμός. Ο καλύτερος θα παίζει, δεν θα υπάρχει η ταμπέλα του βασικού. Όλοι οι παίκτες θα χρειαστούν, ο καθένας με τα ξεχωριστά του δυνατά σημεία»

Πόσο απαιτητικό θα είναι το σημερινό φιλικό με τον Παναιτωλικό;

«Σίγουρα είναι ένα καλό τεστ το σημερινό φιλικό. Θα βγάλουμε τα στοιχεία που πρέπει και δουλέψαμε στην προετοιμασία. Ο Παναιτωλικός σίγουρα είναι πιο έτοιμος. Πρέπει να παίξουμε όπως αρμόζει στον Άρη»

Είναι  μεγάλη πρόκληση για σένα η παρουσία σου στον Άρη;

«Είναι σίγουρα μία μεγάλη πρόκληση ο Άρης για αυτό και έχουμε έρθει. Ούτε η ομάδα, αλλά ούτε κι εμείς δεν συμβιβαζόμαστε με την δεύτερη ή την τρίτη θέση. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ομάδα εκεί που πρέπει για να τελειώσει οριστικά αυτό το μαρτύριο»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button