Απόψεις

Δανεικούς από Παναθηναϊκό; Ξεχάστε το!

Ο Κώστας Μήτογλου παίρνει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, η διοίκηση του οποίου “αγνόησε” τα ελάχιστα κατοχυρωμένα δικαιώματα του Αρη αναφορικά με τον αθλητή (επί της ουσίας ένα ποσό 50 χιλιάδων ευρώ που είχε δώσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην ακαδημία “Αστέρια” για να αποκτήσει τον ταλαντούχο πάουερ φόργουορντ).

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προορίζεται για δανεισμό, αλλά ο Αρης δε φαίνεται να έχει καμία ελπίδα να επωφεληθεί της περίπτωσης. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης κρίνεται ως απαραίτητος για το ρόστερ των “πράσινων” από τον Τσάβι Πασκουάλ, οπότε η συζήτηση για την πιθανότητα δανεισμού του στον Αρη σταματά πρόωρα. Την ίδια κατάληξη θα έχει και η όποια φιλολογική κουβέντα για ενδεχόμενο δανεισμό του Μήτογλου, στην περίπτωση που ο Ισπανός τεχνικός προτιμήσει να του δώσει την ευκαιρία να έχει φέτος χρόνο συμμετοχής σε κάποια άλλη ομάδα.

Υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής σε όλες αυτές τις υποθέσεις, που έχει να κάνει κυρίως με τα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό κυπέλλου του Φεβρουαρίου. Εκεί που ο Αρης ηττήθηκε μέσα στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, τόσο αγωνιστικά όσο και… παραγοντικά. Εκεί όπου ο Δ. Γιαννακόπουλος είχε προβεί σε ιδιαίτερα σκληρές δηλώσεις, προσβάλλοντας επί της ουσίας τον μπασκετικό οργανισμό που λέγεται Αρης. Τις επαναφέρω για όσους δεν τις θυμούνται:

«Πλήρως μετανιωμένοι για την επιλογή μας να γίνει ο τελικός στο Αλεξάνδρειο αλλά και αηδιασμένοι με τον κόσμο και την διοίκηση του Άρη δεχτήκαμε να γίνει ο αγώνας καθαρά και μόνο για την αποφυγή επεισοδίων… Σκεφτείτε τι θα γινόταν εάν δεν ξεκινούσε ο αγώνας…».

Δυστυχώς, τα παραπάνω λόγια έμειναν χωρίς απάντηση από την ΚΑΕ Αρης. Για τους δικούς της λόγους επέλεξε τη σιωπή της… ανωτερότητας, απεμπολώντας επιχειρήματα και χάνοντας και το παιχνίδι των εντυπώσεων. Κι αν μέχρι τότε οι σχέσεις μεταξύ Αρη και Παναθηναϊκού ήταν απλά… υποφερτές, από εκείνη τη στιγμή και μετά το γυαλί έχει ραγίσει και μάλιστα βαθιά. Αυτός είναι ένας καθοριστικός παράγοντας που επηρεάζει οποιοδήποτε μεταγραφικό σενάριο για τον Αρη, με υποχρεωτική εμπλοκή του Παναθηναϊκού.

Ετσι κι αλλιώς, η πολιτική της διοίκησης Λάσκαρης αυτά τα χρόνια κρατούσε αποστάσεις από τις όποιες περιπτώσεις δανεισμού παικτών. Το αν θα αλλάξει φέτος, που τα πράγματα έχουν ζορίσει σε μεγάλο βαθμό, μένει να αποδειχθεί. Αλλά ξεχάστε τον Παναθηναϊκό. Αλλωστε, η αξιοπρέπεια και μόνο επιβάλλει να μην υπάρξει καμία επαφή με ιδιοκτήτη ομάδας που εκφράστηκε τόσο απαξιωτικά για τον Αρη. Ακόμη κι αν του έχει περάσει η αηδία…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button