Ποδόσφαιρο

Δήμαρχος Ντον Γκουαν: “Στόχος μας η συνεργασία με τον Άρη και οι επενδύσεις”

Ο Δήμαρχος της Ντον Γκουάν μίλησε για τον σκοπό της επίσκεψης των Κινέζων επιχειρηματιών στη Θεσσαλονίκη και το Βικελίδης.

Ο Xiao Yafei ηγείται του συνόλου των Κινέζων επιχειρηματιών που βρέθηκαν σήμερα στο “Βικελίδης” και μίλησε για τη συνεργασία με την ΠΑΕ Άρης λίγο πριν την αποκάλυψη του Θ. Καρυπίδη για τη συμμετοχή τους την ανακαίνιση του γηπέδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ένας από τους κύριους σκοπούς της επίσκεψης μας είναι η συνεργασία μας με τον Άρη και να προωθήσουμε την πόλη μας. Δεύτερον, θέλουμε να μάθουμε από τη Θεσσαλονίκη όσον αφορά το κομμάτι του αθλητισμού. Εμείς είμαστε μια πόλη με σχεδόν 11 εκατομμύρια πλυθυσμο. Μόνο οι μαθητές δημοτικού και γυμνασίου είναι 1.8 εκατομμύρια. Για αυτό ήρθαμε εδώ ώστε να μάθουμε περισσότερα πράγματα πάνω στην εκπαίδευση στον αθλητισμό. Στην πόλη μας βρίσκεται το μεγαλύτερο εργοστάσιο του κόσμου στην παραγωγή και αθλητικών ειδών”.

Ετικέτες

Βασίλης Παπαργυρίου

Αγγλικά, Ισπανικά, πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τον Άρη, το γράψιμο και το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια του Yellow Radio FM 92.8 βρήκα ό,τι έψαχνα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close