Ποδόσφαιρο

Γόγολος: «Ο Μάντζιος βελτίωσε την ομάδα και έφτιαξε το κλίμα-Να γίνει ακόμη καλύτερος του χρόνου ο Άρης»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Σπύρος Γόγολος.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την απουσία κόσμου από το ποδόσφαιρο ανέφερε:

Μακάρι, το ποδόσφαιρο είναι για τον κόσμο, είναι ένα μεγάλο κοινωνικό φαινόμενο. Έχω αγωνιστεί σε παιχνίδι χωρίς κόσμο και δεν το ευχαριστιέσαι. Δυστυχώς με την πανδημία είχαμε τέτοια προβλήματα αλλά και εγώ μαθαίνω ότι από το καλοκαίρι θα επιστρέψει ο κόσμος.

Φανταστείτε να ήταν ανοιχτό το Κλεάνθης Βικελίδης με τα έσοδα που είχε η ομάδα φέτος.

Για τα οικονομικά θέματα:

Υπάρχουν προβλήματα, είναι τα χαμένα έσοδα, είναι αυτά που έγιναν με τον Οριόλ, είναι όλα αυτά προβλήματα που πρέπει η ομάδα να τα ξεπεράσει. Αν έπαιρνε ο Οριόλ 90.000 δεν θα υπήρχε πρόβλημα, έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη.

Προφανώς οι συμφωνίες που γίνονται από τις εταιρίες πρέπει να τηρούνται, αλλά η κακοδιαχείριση που έγινε δυστυχώς βγαίνει τώρα στην ομάδα, και σε ένα διάστημα που δείχνει η ομάδα ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Μακάρι να βρεθεί η λύση από τον κ.Καρυπίδη και τους ανθρώπους της ομάδας για να στοχεύει ο Άρης ψηλά, να στοχεύει στην κορυφή.

Ο Άρης πρέπει να διεκδικεί επί ίσοις όροις και να κάνει μεγάλες νίκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Για το Europa Conference League:

Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, ενώ και ο Άρης πρέπει να έχει μία δόση τύχης. Μπορεί ο Άρης να διεκδικήσει πράγματα και να καταφέρει να μπει στους ομίλους. Τα χρήματα είναι πολλά και τα χρειάζεται ο σύλλογος, ενώ χρειάζεται να ξαναζήσει τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος.

Ο πήχης έχει ανέβει, υπάρχουν απαιτήσεις πολύ υψηλές και είναι ένας πολύ μεγάλος στόχος οι όμιλοι. Και στο Ελληνικό πρωτάθλημα βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες θα δυναμώσουν και ο Άρης πρέπει να κοιτάξει πως θα γίνει ακόμη καλύτερος.

Για το αν εκείνος έχει πάρει τα χρήματα του:

Εγώ πήρα όλα τα χρήματα μου, δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα. Η ομάδα με όλα τα έσοδα που είχε ήταν πάρα πολύ καλά.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Ήμασταν συμπαίκτες με τον Άκη Μάντζιο, είναι και προσωπικός μου φίλος, θεωρώ ότι δικαίως έγινε η ανανέωση των δύο χρόνων. Επειδή παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια βλέπω ότι προπονητικά βελτίωσε πάρα πολλά κομμάτια στον αγωνιστικό χώρο, είδα πράγματα που μου άρεσαν στο γήπεδο.

Ο Άρης είναι ένα μεγάλο καράβι, αλλά δημιούργησε ένα γκρουπ και ένα πολύ καλό οικογενειακό κλίμα.

Για όσους λένε ότι ο Μάντζιος έπιασε ταβάνι:

Γιατί να μην μπορεί να πάει πιο πάνω; Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη. Φέτος κέρδισε τους περισσότερους αντιπάλους και έδειξε ότι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Φανταστείτε αυτήν την ομάδα με μερικές προσθήκες.

Για την ομάδα των Μουδανίων που προπονεί:

Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν από πρώτη Ιουνίου, η περσινή χρονιά είναι ως μη γενόμενη και θα ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή. Εμείς είχαμε ξεκινήσει με πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, είχαμε στόχο να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά δυστυχώς τα πρωταθλήματα διακόπηκαν.

Είχαμε χορηγούς, είχαμε κάνει ομάδα, υπήρχε μεγάλη όρεξη αλλά όλα αυτά πήγαν χαμένα. Αλλά στο ποδόσφαιρο και την ζωή πρέπει πάντα να κοιτάς μπροστά.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button