Βόλεϊ

Γυναικείο Βόλεϊ: Απόψε θα μάθει το ζευγάρι του ημιτελικού Κυπέλλου ο Άρης

Ένας εκ των ζευγαριών ΠΑΟΚ – Λαμία, Θήρα – Ολυμπιακός, θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών. Ο Άρης, ο οποίος έκανε παλικαρίσια ανατροπή και κέρδισε στο «χρυσό» σετ την ΑΕΚ (κανονική διάρκεια 3-1) και ο Παναθηναϊκός περιμένουν να μάθουν να ζευγάρια των ημιτελικών σήμερα το βράδυ, μετά το πέρας των δύο προημιτελικών.

Αναφέρει μεταξύ άλλων η διοργανώτρια αρχή:

«Το βράδυ της Τετάρτης 7 Απριλίου θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες που θα πάρουν την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, εκεί που περιμένουν ήδη ο Παναθηναϊκός και ο Άρης.

Π.Α.Ο.Κ. – Α.Ο. Λαμίας 2013 και Α.Ο. Θήρας – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. είναι τα δύο ζευγάρια της προημιτελικής φάσης και θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις για την τετράδα του θεσμού. Ο Παναθηναϊκός και ο Άρης μετά από κλήρωση προκρίθηκαν στα ημιτελικά άνευ αγώνα.

*Η κλήρωση των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Απριλίου στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. μετά την λήξη των δύο προημιτελικών. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί live από την επίσημη σελίδα της Ε.Ο.ΠΕ. στο Facebook».

Τα δύο ζευγάρια των προημιτελικών:

18:00: ΠΑΟΚ – ΑΟ Λαμίας 2013

19:00: ΑΟ Θήρας – Ολυμπιακός

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button