Ποδόσφαιρο

Γρηγορίου: “Τα εύσημα σε Παντελίδη και Καρυπίδη που άντεξαν”

Ο Έλληνας προπονητής, Mιχάλης Γρηγορίου, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για το ποδόσφαιρο:

Ο μεγαλύτερος έρωτας μετά την οικογένεια είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε την τύχη να κάνουμε την αγάπη μας επάγγελμα. Όταν ένας άνθρωπος σε γνωρίζει έτσι, σημαίνει ότι ξέρει και το πρόγραμμα σου.

-Για το πως βλέπει την Σούπερ Λιγκ:

Νομίζω ότι το θέαμα είναι ικανοποιητικό. Υπάρχουν αμφίρροπα παιχνίδια και είναι ανταγωνιστικό μέχρι ένα σημείο. Υπάρχει ενδιαφέρον για τις θέσεις στην Ευρώπη και τον υποβιβασμό.

-Για το VAR:

Για να λυθούν πολλά προβλήματα πρέπει να έρθει το VAR στα ελληνικά γήπεδα. Είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να είναι αντικειμενική η κρίση. Νομίζω ότι με το VAR δεν χρειάζεται να έρθει ξένος διαιτητής. Θα ληφθεί η σωστή απόφαση. Θεωρώ ότι οι Έλληνες διαιτητές είναι πιεσμένοι. Όποιος δουλεύει με πίεση κάνει και λάθη.

-Για το ματς Άγιαξ-Ρεάλ:

Η φάση που έγινε χθες σε αυτό το ματς ήταν δύσκολη και ακόμη και με το VAR δεν μπορούσε να βγει συμπέρασμα.

-Για τον Άρη:

Ανέκαθεν υποστήριζα ότι οι παραδοσιακές δυνάμεις των ποδοσφαίρων μας θα ήταν πολύ όμορφο να μπορούμε να τις βλέπουμε να πρωτοστατούν στην Σούπερ Λιγκ. Πόσο μάλλον για τον Άρη που δεν χρειάζεται να πω για τον κόσμο του, την φανέλα και την ιστορία του.

-Για τα σκαμπανεβάσματα του Άρη:

Εγώ είμαι συνηθισμένος σε ανάλογες περιπτώσεις. Μετά από δύο ήττες καταστροφολογία και μετά από δύο νίκες γεμάτο το γήπεδο. Το δύσκολο είναι όταν πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Επειδή ο Άρης ξεκίνησε ενθαρρυντικά, αυτοί που μπορούν να κρίνουν είναι αυτοί που έχουν καθημερινή τριβή με την ομάδα. Δεν θα εξετάσω αν ο προπονητή ήταν Ισπανός, αλλά ο Σάββας στηρίχθηκε στον απόλυτο βαθμό ακόμη και μετά από πολύ άσχημα αποτελέσματα. Υπήρξε ενίσχυση και μεταγραφική. Με την στήριξη αυτή αντιστρέψατε το κλίμα και βαθμολογικά και ψυχολογικά.

-Για τα εύσημα:

Τα εύσημα τα δίνω και στον Καρυπίδη και στον Σάββα Παντελίδη για την στάση τους και την προσπάθεια τους. Το αποτέλεσμα μέχρι τώρα δικαιώνει και τις δύο πλευρές. Η τελευταία αγωνιστική είναι για πανηγυρισμούς και νίκες.

-Για τον Σάββα Παντελίδη:

Γνωριζόμαστε χρόνια και πρόκειται για αξιόλογο άνθρωπο και πολύ καλό προπονητή.

-Για την αμφισβήτηση ως προς τον Παντελίδη:

Εμείς το έχουμε συνηθίσει αυτό. Δεν είναι εύκολο να πάει με δάφνες ο προπονητής. Μόνο με τη δουλειά και τα απαραίτητα στοιχεία γινόμαστε αποδεκτοί από τον κόσμο.

-Για το αν φαίνεται να μένει για χρόνια στον Άρη ο Παντελίδης:

Αυτό θα το δείξει η πορεία αλλά δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τους ξένους. Ο Έλληνας πάντα στηριζόταν στο φιλότιμο. Έχουμε έναν τρόπο να δίνουμε το κάτι παραπάνω. Ο Έλληνας μπορεί να χειριστεί τον κάθε παίκτη και να τον φέρει στα μέτρα του.

-Για το Άρης-Πανιώνιος:

Πολύ ωραίο παιχνίδι από δύο ομάδες που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Και για τους δύο αποτελεί κομβικό παιχνίδι για την εξέλιξη βαθμολογικά.

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button