Ποδόσφαιρο

Γραικός: «Φαβορί ο Άρης στην Νέα Σμύρνη, πολύ δύσκολο ματς για τον αντίπαλο-Έχει αλλάξει επίπεδο και αυτό φαίνεται»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Θωμάς Γραικός.

Ένας παίκτης που βγήκε από τα «σπλάχνα» του Άρη και τώρα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου, μίλησε για τον επόμενο αντίπαλο των «κιτρινόμαυρων» τον Πανιώνιο, τι έχει κρατήσει από τα χρόνια που ήταν στον Άρη ενώ παράλληλα έδωσε και μια εξήγηση για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα με τα Τρίκαλα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να ηττήθηκε από τον Πανιώνιο αλλά νομίζουμε πως οι προτεραιότητα της ομάδας αυτή την στιγμή είναι το πρωτάθλημα..

Αυτό ακριβώς. Δεν είναι προτεραιότητα μας το Κύπελλο, έπαιξαν και κάποια παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί γιατί τώρα πάμε να για ένα ντέρμπι στην Καλαμάτα οπότε το Κύπελλο το έχουμε σε.. «δεύτερη μοίρα».

Ο Ολυμπιακός Βόλου και η Καλαμάτα είστε τα πιο δυνατά brand name. Διεκδικείτε την άνοδο;

Ναι φυσικά. Δεν ξεκινήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά αυτός είναι ο στόχος της ομάδας. Αλλάξαμε και προπονητή, ήρθε ο Σούλης Παπαδόπουλος.

Ίσχυει ότι κάθε αλλαγή προπονητή δίνει άλλο «αέρα» στα αποδυτήρια;

Σίγουρα, αυτό φαίνεται σε όλες τις ομάδες γιατί αλλάζει η ψυχολογία των παικτών.

Πως είδες τον Πανιώνιο στον αγώνα; Είναι ο επόμενος αντίπαλος του Άρη στο πρωτάθλημα..

Πιστεύω ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει τεράστια διαφορά, ο Πανιώνιος φέτος έχει κάνει ένα πολύ κακό ξεκίνημα. Σαφώς και είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά θεωρώ πως δεν μπορεί να ανταποκριθεί απέναντι στον Άρη, θα είναι μια εύκολη νίκη από πλευράς Άρη. Εύκολο βέβαια δεν είναι τίποτα, αλλά οι διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλες.

Υπάρχει ένα αρνητικό κλίμα στον Πανιώνιο;

Η ομάδα έχει έρθει από πολύ άσχημα αποτελέσματα, είναι όλοι ζορισμένοι, ο προπονητής, οι παίκτες, είναι λογικό αυτό. Και στην δική μας ομάδα το έχουμε δει αυτό λόγω του κακού ξεκινήματος που κάναμε. Ανέβηκε κάπως η ψυχολογία τους φυσικά με την χθεσινή τους νίκη αλλά τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο και παιχνίδι. Σίγουρα θα τους βοηθήσει η νίκη τους στο Κύπελλο αλλά είναι πολύ φορτισμένο το κλίμα στον Πανιώνιο.

Γι’αυτό μίλησες για «εύκολη νίκη» του Άρη;

Έτσι πιστεύω. Τίποτα δεν είναι εύκολο και όλοι γνωρίζουμε πως στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν, επειδή όμως οι διαφορές είναι τεράστιες και έχω και δει και τον Άρη, νομίζω είναι το «φαβορί».

Τι σου αρέσει από τον φετινό Άρη;

Βλέπουμε πως τελευταία ο Άρης έχει αλλάξει επίπεδο, γίνεται η ομάδα που όλοι θέλουμε και στην θέση που θέλουμε όλοι, να είναι δηλαδή στην Ευρώπη. Υπάρχει ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα και το γνωρίζω από φίλους που έχω στην ομάδα.

Αλήθεια; Από ποιους;

Από τον Δημήτρη Διαμαντόπουλο. Υπάρχει θετικό κλίμα γι’αυτό πιστεύω τώρα έρχονται και τα καλά αποτελέσματα.

Τι κρατάς από την παρουσία σου στον Άρη;

Ήμουν πάρα πολλά χρόνια στον Άρη, εκεί μεγάλωσα, για εμένα είναι το σπίτι μου. Πάντοτε πονάω την ομάδα, δεν το αλλάζω αυτό. Δυο στιγμές δεν ξεχνάω, η μια είναι όταν αγωνίστηκα μέσα στο Καραϊσκάκης και η άλλη ο τελικός Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, που μπήκα μέσα στο γήπεδο και είδα 30.000 κόσμο. Ήταν ανεπανάληπτο, δεν υπήρχε κάτι καλύτερο εκείνη την στιγμή.

Θα ήθελες να ξαναφορέσεις την φανέλα του Άρη;

Αυτό εννοείται!

Κάποια στιγμή, είχε δημιουργηθεί μια παρεξήγηση με έναν χαιρετισμό σου..

Ναι, καταρχήν να πως πως ήταν ένα πολύ λάθος timing. Πέτυχα ένα γκολ στο 93′ και το έκανα ξεκάθαρα γιατί είχαμε πολλές αμφισβητήσεις από το προηγούμενο αρνητικό αποτέλεσμα που φέραμε με την Βέροια. Ήμουν μπροστά στον πάγκο της ομάδας μας και έκανα αυτή την κίνηση με το σκεπτικό ότι είμαστε «στρατιώτες της ομάδας μας», τίποτα παραπάνω. Δημιουργήθηκε αυτή η παρεξήγηση αλλά κατάλαβαν όλοι πως δεν έχει καμία σχέση με τα γεγονότα των προηγούμενων ημερών. Και γι’αυτό πιστεύω δεν πήρε και έκταση καθώς τοποθετήθηκα αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button