Ποδόσφαιρο

Γράφτηκαν από τον Σιδηρόπουλο στο φύλλο αγώνα η εισβολή των οπαδών και οι κροτίδες στο γήπεδο!

Τα γεγονότα της Κυριακής στην Τούμπα γράφτηκαν κανονικά από τον Τάσο Σιδηρόπουλο στο φύλλο αγώνα.

Αν και ήταν αρκετά δύσκολο για όσους δεν βρέθηκαν εκεί να καταλάβουν τι πραγματικά συνέβη αφού τα τηλεοπτικά πλάνα έδειχναν..το χορτάρι και τίποτα παραπάνω, ο διαιτητής της αναμέτρησης κατέγραψε σε μεγάλο βαθμό τα όσα έγιναν.

Βάσει πληροφοριών, αν και δεν επισημάνθηκαν όπως θα έπρεπε κανονικά όλα όσα συνέβησαν στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν δυνατόν να παραληφθεί η συνέχεια. Μετά το γκολ του Ματίγια (1-2) στο 88′ κροτίδες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα πετάγονταν από την θύρα 4 του γηπέδου προς τον αγωνιστικό χώρο και τους παίκτες. Επιπλέον καταγράφηκε η εισβολή των οπαδών του ΠΑΟΚ από μια “μαγική” πόρτα που όποτε ήθελε άνοιγε και όποτε ήθελε έκλεινε ενώ αναφέρθηκε πως οι δυνάμεις της αστυνομίας που ήταν εκεί, τους εμπόδισαν και επέστρεψαν στις θέσεις τους.

Όλα αυτά όπως πολύ καλά θυμόμαστε δεν αναφέρθηκαν ποτέ κατά την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα. Τέλος, καταγράφηκε η δεύτερη εισβολή των οπαδών μετά την λήξη του ματς στον χώρο όπου είναι οι πινακίδες πίσω από το τέρμα αλλά και η απομάκρυνση τους για άλλη μια φορά από τα ΜΑΤ.

Τώρα, απομένει η έκθεση του παρατηρητή αγώνα που πιστεύουμε να κάνει αναφορά στα αληθινά και όχι στα “φανταστικά” όπως ισχυρίστηκαν μερικοί γεγονότα!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button