ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γράφας: «Είμαστε σε καλό δρόμο – Ο Άρης θέλει στήριξη και ηρεμία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Θωμάς Γράφας εμφανίστηκε σαφώς ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στον σημερινό φιλικό αγώνα ενώ για τον Άρη σημείωσε πως χρειάζεται ηρεμία και στήριξη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα δυνατό τεστ με άλλου επιπέδου ομάδα, εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί και σταθήκαμε πολύ καλά τακτικά. Δεν μπορούμε όμως να ξεγελαστούμε από αυτό το παιχνίδι, είμαστε σε καλό δρόμο αλλά χρειαζόμαστε δουλειά».

Για τους στόχους του Ολ. Βόλου την φετινή σεζόν:

«Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη χρονιά και κατηγορία. Αλλά όταν είσαι στον Ολυμπιακό Βόλου, πάντα πρέπει να έχεις υψηλούς στόχους και να κοιτά προς επάνω».

Για τον Άρη:

«Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Άρη για το σημερινό παιχνίδι, νομίζω είναι σε μεταβατική περίοδο και θέλει στήριξη και ηρεμία. Ο πρόεδρος του Άρη ο Θόδωρος Καρυπίδης κοιτάει πάντα το καλύτερο για την ομάδα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα από τόσο νωρίς».

Ετικέτες
Εμφάνιση περισσοτέρων

Ελένη Παπαδοπούλου

Ως μαθήτρια έκανε προπονήσεις κάτω από την θύρα 1 στις ακαδημίες Volley του Α.Σ Άρης. Αργότερα, στις κερκίδες της θύρας 1 τραγούδησε, γέλασε, δάκρυσε και φώναξε. Τώρα, μετά τις σπουδές της στην ιστορία κάνει το όνειρο της πραγματικότητα στο Yellow Radio FM 92.8.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close