ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Γουέστ Χαμ: Μποϊκοτάζ των οπαδών λόγω… ακριβής μπύρας και αναψυκτικών!

Δραστικές κινήσεις ώστε να πέσουν οι τιμές στα αναψυκτικά και στις μπύρες που πωλούνται στο γήπεδό τους, παίρνουν οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ.

Στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, το οποίο συνοδεύτηκε από την ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, οι οπαδοί είδαν τις τιμές για τα ποτά στον… Θεό. Το ποτήρι μπύρας κόστιζε περίπου 10 ευρώ, ενώ το μπουκαλάκι της κόκα κόλας στα 7 ευρώ!

O κόσμος είχε σαστίσει από το μεγάλο κόστος των αναψυκτικών, αλλά και της μπύρας. «Εάν πηγαίνετε στη Γουέστ Χαμ αυτή τη σεζόν, θα πρέπει να υποθηκεύσετε το σπίτι σας για λίγα ποτά», έγραψε λογαριασμός στο twitter σχολιάζοντας τις υψηλές τιμές των κυλικείων του γηπέδου.

«Καταργούν τους δικούς τους οπαδούς, που είναι εκεί μια ζωή. Η Γουέστ Χαμ θα γίνει αριστοκρατική», έγραφε ένα ακόμη σχόλιο στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κάπως έτσι, ο κόσμος της Γουέστ Χαμ ετοιμάζει μποϊκοτάζ στα εντός έδρας παιχνίδια, θέλοντας να πάρει τα κατάλληλα μέτρα για να πέσουν οι τιμές.

«Τα μόνο αντίποινα είναι να μην αγοράσετε τίποτα. Ο Κορνέ δεν άξιζε τον κόπο να έρθει, αν οι οπαδοί πληρώνουν τους μισθούς του κάθε εβδομάδα. Αηδιαστικό», ήταν ένα ακόμη σχόλιο από τους οπαδούς των Λονδρέζων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button