Ποδόσφαιρο

Γκουγκουλιάς: «Χαμένη ευκαιρία με Παναθηναϊκό, στήριξη στον Μάντζιο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Γκουγκουλιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα:

Αυτά που έχουν καταφέρει τα παιδιά μέχρι τώρα με δύο αγώνες δεν βοήθησαν τον εαυτό τους να μείνουν ψηλά, έκαναν δύο ήττες που στην βαθμολογία δεν συγχωρούνται.

Για το πόσο χρειάζεται ο Άρης έναν σέντερ φορ:

Δυστυχώς ο Άρης δεν έχει τον σέντερ φορ που θα βάλει το εύκολο γκολ. Δεν κατάφερε και πέρυσι και πρόπερσι να φέρει το φορ που θα βάλει το εύκολο γκολ. Σε μία ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο και χτυπάει τίτλους χρειάζεται το σέντερ φορ που θα βάλει και το γκολ.

Ένα γκολ αλλάζει όλη την εικόνα της ομάδας και όλη την ψυχολογία.

Για την συνέχεια:

Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και ο Άρης βρίσκεται σε καλή θέση. Θα πρέπει όμως να αλλάξει η εικόνα. Ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό έπαιξε καλό ποδόσφαιρο για 60 λεπτά και έκανε καλές ευκαιρίες.

Αλλά αυτόν τον Παναθηναϊκό πρέπει να τον τελειώνεις στην έδρα σου.

Ενώ συνέχισε:

Είναι μία χαμένη ευκαιρία. Τα παιχνίδια μέσα στην έδρα σου πρέπει να τα κερδίζεις. Χθες ο Άρης δεν έκανε αυτό που πρέπει να κάνει.

Για τις απαιτήσεις του κόσμου του Άρη:

Δεν έχουν πάρει τα μυαλά του κόσμου αέρα, ίσα-ίσα έχει δείξει υπομονή. Έχει ταλαιπωρηθεί πολύ αυτός ο κόσμος, έμεινε πιστός στην ομάδα σε β’ και γ’ Εθνικές. Ξέρουμε όλοι ότι η δύναμη του Άρη είναι ο κόσμος.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είναι λογικό όταν παίζεις σε μία τέτοια ομάδα οι απαιτήσεις να είναι υψηλές. Είναι λογικό να υπάρχει κριτική αλλά χρειάζεται και η υπομονή. Εμένα μ’αρέσει ο Μάντζιος, μ’αρέσει που είναι Έλληνας, πρέπει να του δοθεί χρόνος. Τον προπονητή οι παίκτες τον κάνουν μάγκα, οι παίκτες τον κάνουν να δέχεται κριτική.

Για τον Ματέο Γκαρσία:

Τον έχει επηρεάσει η απραξία που είχε στην Σερβία, φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν είναι ο ίδιος που ξέραμε, δεν είναι ακόμη έτοιμος, είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Δεν είναι ότι ξέχασε το ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος.

Για το κύπελλο:

Ο κόσμος αξίζει έναν τίτλο. Έχει κάνει πολύ υπομονή και αξίζει να πάρει ένα κύπελλο.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button