Μπάσκετ

Γκετσεβίτσιους: “Λατρεύω τους φίλους του Άρη, είμαι έτοιμος”

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του Άρη, κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης:

Ο Martynas Gecevicius έφτασε σήμερα (25/09) το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και αμέσως μετέβη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, προκειμένου να προπονηθεί με την ομάδα του ΑΡΗ. Για πρώτη φορά ο Σούλης Μαρκόπουλος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει του εντός έδρας παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ (29/09, 17:45), στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Basket League.

Πριν την προπόνηση, έγινε ανάλυση του Κυριακάτικου αντιπάλου, με τη χρήση video .

Gecevicius: «Είμαι έτοιμος, όλα θα πάνε καλά! Λατρεύω τους φιλάθλους του ΑΡΗ»

Στις πρώτες του δηλώσεις στο www.arisbc.gr, ο Martynas Gecevicius τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Λατρεύω τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Τους έχω αντιμετωπίσει, ως παίκτης του Ολυμπιακού και της Stelmet Zielona Gora και γνωρίζω τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για την πόλη και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις για να διατηρούμαι σε καλή κατάσταση, έχω παίξει στην Ελλάδα και δεν νομίζω ότι θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ. Είμαι έτοιμος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button