ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Γκαντώνας: «Συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου, θα έρθουν κι’άλλες ενέργειες-Το βασικότερο αυτή την στιγμή είναι η συσπείρωση»

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή «YELLOW NEWS» φιλοξενήθηκε ο Αλέξανδρος Γκαντώνας.

Ο Αλέξανδρος Γκαντώνας ως ταμίας του Α.Σ, μίλησε για την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ο Ερασιτέχνης να βοηθηεί η ΚΑΕ Άρης σε αυτή την δύσκολη κατάσταση την οποία βρίσκεται, για το πόσο σημαντική είναι η συσπείρωση της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας ενώ τόνισε πως η ενέργεια αυτή, είναι μόνο η αρχή!

Αναλυτικά τα όσα είπε στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Από σήμερα άνοιξε ο λογαριασμός στην viva.gr για την οικονομική ενίσχυση του μπασκετικού Άρη. Υπάρχει κινητικότητα;

Ακριβώς ο λογαριασμός άνοιξε σήμερα το πρωί στις 11:00. Η κινητικότητα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Επειδή εγώ ως ταμίας διαχειρίζομαι τον λογαριασμό της viva, δέχομαι συνεχώς μέιλ. Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου στο «κάλεσμα» μας, ελπίζουμε να συνεχιστεί έτσι. Είμαστε σίγουροι για τους Αρειανούς γιατί εκείνοι έβαζαν πάντα «πλάτη» στα δύσκολα. Αλλά όπως είπαμε δεν μένουμε μόνο εκεί. Την Κυριακή στο γήπεδο, από τις 12:00 θα στήσουμε κάποια συνεργεία στις θύρες 2,7 και 9 με κάποια κουπόνια αξίας 5 ευρώ προκειμένου να ενισχύσουμε κι’άλλο την ΚΑΕ. Όπως μπορούμε να σταθούμε αρωγοί στον μπασκετικό Άρη, στην «ναυαρχίδα» του συλλόγου και αυτό πρέπει να κάνουμε σαν Ερασιτέχνης Άρης.

Είστε αισιόδοξος ότι θα συγκεντρωθεί με αυτή την πρώτη ενέργεια ένα σεβαστό ποσό ή θα πρέπει να περιμένουμε και κάποιες άλλες κινήσεις.

Είναι σημαντικό αυτό γιατί σίγουρα θα συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό για να λύσουμε τα προβλήματα της ΚΑΕ. Σκοπός μας είναι, όχι να δώσουμε μόνο τώρα λύση για να βγει αυτός ο μήνας στην ΚΑΕ Άρης, γιατί και τον επόμενο θα πρέπει να κάνουμε ακριβώς τα ίδια με τις αυξημένες ανάγκες που έχει η ΚΑΕ, αλλά να δοθεί μια συνολική λύση για να βγει ομαλά η χρονιά και οι επόμενες εννοείται. Συνεχίζουμε τις επαφές με επιφανείς Αρειανούς που και παλιότερα είχαν στηρίξει την ομάδα αλλά και με ανθρώπους που εμφανίζονται τώρα και θέλουν να βοηθήσουν τον Άρη. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν μιλάω για κάποιον επενδυτή, αλλά για ανθρώπους που μπορούν να διαθέσουν ένα μεγαλύτερο ποσό.

Ένα μεγαλύτερο ποσό από αυτό που θα δώσει π.χ ο φίλαθλος Αρειανός;

Ναι, που φυσικά η βοήθεια των φιλάθλων είναι πολύ σημαντική για εμάς! Αυτό που θέλουμε να δείξουμε είναι η συσπείρωση, στηρίζουμε την ενέργεια της ΠΑΕ Άρης και ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια. Εννοείται πάλι ότι δεν μένουμε εκεί, θα έχουμε και άλλες ενέργειες, ελπίζουμε σε λίγο καιρό να μπορέσουμε να βγάλουμε και τις αντίστοιχες ανακοινώσεις για να ενημερωθεί ο κόσμος. Το βασικότερο είναι η συσπείρωση, αυτό πρέπει να καταλάβει και ο κύριος Γουλιέλμος, είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια, κανείς δεν είναι μόνος του. Ο κύριος Αρβανίτης έχει και μια εμπειρία παραπάνω στο μπάσκετ, γνωρίζει κάποιους ανθρώπους οπότε ελπίζουμε να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε σε αυτή την πολύ δύσκολη χρονιά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κύριος Γουλιέλμος έκανε τους διακανονισμούς για τα ban, πληρώνει την καινούργια ομάδα, πληρώνει τα παλιά χρέη, πληρώνει το άρθρο 99, είναι πολύ δύσκολη χρονιά, πολλές οι απαιτήσεις και δυστυχώς το μπάσκετ δεν έχει τα αντίστοιχα έσοδα. Ίσως είναι από τις πιο δύσκολες περιόδους για τον μπασκετικό Άρη και δεν πιστεύω ότι κανένας από τους Αρειανούς μπορεί να φανταστεί ότι αυτός ο σύλλογος που έφερε τόσους τίτλους και το μπάσκετ στην Ελλάδα, θα υποβιβαστεί. Δεν ανεχόμαστε και δεν σκεφτόμαστε το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.

Πότε προγραμματίζεται η συνάντηση με τους επιφανείς Αρειανούς; Συνεχίζονται οι επαφές;

Την Τετάρτη, ήδη έχουν γίνει κάποιες επαφές. Τα τηλέφωνα συνεχίζονται, περιμένουμε και από την ΚΑΕ Άρης τα εισιτήρια διαρκείας που θα διατεθούν και αυτά έναντι ενός ποσού. Ελπίζουμε και εκεί να στηρίξει πάλι ο κόσμος. Φυσικά συνεχίζονται και οι επαφές με τους επιφανείς Αρειανούς, ο λόγος που η συνάντηση προγραμματίστηκε για Τετάρτη είναι για να μπορέσουν να έρθουν οι περισσότεροι. Προσπαθούμε με οποιονδήποτε τρόπο να βοηθήσουμε τον Άρη. Αυτό που πρέπει να δουν και αυτοί οι άνθρωποι για να διαθέσουν κάποια από τα χρήματα τους, γιατί κακά τα ψέμματα δεν είναι εύκολες οι εποχές, είναι αυτή η συσπείρωση, η μαζικότητα και η ανάγκη που υπάρχει φυσικά να στηριχθεί αυτό το εγχείρημα, γιατί αλλιώς θα έχουμε πολλά προβλήματα. Είναι και άνθρωποι όπως σας είπα και νωρίτερα που έχουν βοηθήσει ξανά, χρόνια βάζουν «πλάτη» για την ΚΑΕ. Είναι και εκείνοι που πρώτοι φορά έρχονται σε επαφή με κάτι τέτοιο και θα βοηθήσουν.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button