Ερασιτέχνης

Γκαντώνας: «Πλησιάζει τα 7.000 μέλη ο ερασιτέχνης, γίνονται προσπάθειες εκσυγχρονισμού»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο ταμίας του ερασιτέχνη Άρη, Αλέξανδρος Γκαντώνας

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Λόγω των περιορισμών και της πανδημίας γίνεται πρώτη φορά γενική συνέλευση μετά από αυτήν που είχε γίνει για το μπάσκετ. Ο Άρης επίσης είναι από τα πρώτα σωματεία που μπήκε στα μητρώα, οπότε πρέπει η Γ.Σ. να κλείνει τον προϋπολογισμό του προηγούμενου έτους.

Για το ποιος θα μπορεί να βρίσκεται στην συνέλευση:

Σύμφωνα με τα πρωτόκολλά της γενικής γραμματείας μπορεί κάποιος να παραβρεθεί στην συνέλευση με πιστοποιητικό εμβολιασμού και πιστοποιητικό νόησης. Είναι κάτι που δεν έχουμε επιλέξει εμείς, αλλά θα εφαρμοστεί αυστηρά.

Για τον αριθμό των μελών:

Έχουμε φτάσει 6.500 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη, σιγά-σιγά προσεγγίζουμε τα 7.000 μέλη.

Για το αν μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει διαδικτυακά:

Αυτό ήταν κάτι που μας απασχόλησε αρκετά ως διοικητικό συμβούλιο. Εμείς προχωρήσαμε στην αγορά ενός νέου προγράμματος database, αλλά δεν ήταν δυνατό να περαστούν όλα τα δεδομένα για 6.500 μέλη, οπότε δεν είναι έτοιμο για να συμβεί αυτό σήμερα.

Οπότε για να μην ακουστούν πράγματα στον ερασιτέχνη σε ανθρώπους που δεν τους αφορά αυτήν την φορά θα δεν θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης της Γ/Σ. διαδικτυακά. Ελπίζουμε στην επόμενη συνέλευση να είμαστε έτοιμοι.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

Ο Άρης μεγαλώνει και αυτό ενοχλεί, πρέπει κάποια στιγμή να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην πολεμάνε μόνο εμάς. Είδαμε τι έγινε στον Βόλο, είδαμε τις συμπεριφορές του προέδρου του Βόλου.

Για τον μπασκετικό Άρη:

Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια για να λυθούν τα μπαν, ο κόσμος το εκτιμάει αυτό και στηρίζει την ομάδα, παρέμεινε δίπλα της ακόμη και σε δύσκολες ήττες. Η προσπάθεια συνεχίζεται, ήρθαν κάποιες νίκες και ποτέ δεν ξέρεις που θα οδηγήσει αυτό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button