ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Γκαντώνας: “Διοικητικά ανύπαρκτος ο Γουλιέλμος – Πάνω από 200.000 ευρώ η ζημιά του ερασιτέχνη”

Ο ταμίας του Α.Σ. Άρης, Αλέξανδρος Γκαντώνας, μίλησε στο Yellow Radio 92.8 FM για τον ερασιτέχνη αλλά και τον μπασκετικό και ποδοσφαιρικό Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή “Yellow News” και στους Δημήτρη Οσσανλή και Χρήστο Γκάλη:

Πως λειτουργεί αυτή την στιγμή ο ερασιτέχνης:

“Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε σε αναστολή, ανοίγουμε στο 7ο στάδιο. Ο ερασιτέχνης δεν έχει από πουθενά έσοδα, με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς η ζημιά υπολογίζεται στις 200.000-220.000 ευρώ. Έχουμε ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τους εφόρους για το πως θα ξανά ξεκινήσουμε. Οι προτάσεις μας έχουν σταλθεί και στις ομοσπονδίες για το πως θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα αλλά πολύ δύσκολα θα γίνουν τελικά”.

Για την επιστολή του Α.Σ. Άρης στον Δημήτρη Γουλιέλμο:

“Ο ερασιτέχνης έχει ενεργοποιηθεί αυτές τις ημέρες για τα θέματα και της ΠΑΕ αλλά και της ΚΑΕ, είμαστε γενικά χαρούμενοι, αυτός είναι ο ρόλος μας. Πρέπει να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα του συλλόγου με κάθε τρόπο. Εμείς κληθήκαμε τον Δεκέμβριο να αναλάβουμε με μια διοίκηση την ΚΑΕ Άρης. Το πρωτάθλημα τελείωσε, εγώ πιστεύω ότι θα σωνόμασταν και αγωνιστικά. Τώρα όμως είμαστε αντιμέτωποι με το αύριο. Δεν γίνεται να συνεχιστεί η φετινή κατάσταση. Εμείς ζητάμε από τον κύριο Γουλιέλμο, που ήταν και διοικητικά ανύπαρκτος αυτόν τον καιρό, να παραδώσει τις μετοχές στον ερασιτέχνη Άρη, προκειμένου να αναλύσουμε σε Γ.Σ. το πλάνο μας για την επόμενη ημέρα. Του έχουμε δώσει προθεσμία μέχρι τις 25 του μηνός. Θέλουμε επίσημη απάντηση και όχι με διαρροές σε δημοσιογράφους για το τι θα κάνει με τις μετοχές. Αλλιώς θα πρέπει να διορίσει μια δικιά του διοίκηση”.

Για το εάν έχει επικοινωνήσει ο Α.Σ. με τον Γουλιέλμο:

“Από την διοίκηση επικοινωνεί μαζί του ο κ. Ρουσιαμάνης. Με εμάς και τον κύριο Αρβανίτη δεν έχει επικοινωνήσει, δεν έχουμε κάποια απάντηση. Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο μεγαλομέτοχος είναι ότι πρέπει να φανεί. Εκτός αν έχει αυτός κάποιο πλάνο, αν βρήκε κάποιο άνθρωπο αλλά πρέπει να το πει στον κόσμο του Άρη. Πρέπει να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις. Θέλουμε να έρθει να μιλήσουμε δια ζώσης, μόλις επιτραπούν οι μετακινήσεις.

Για τους 9 που ενδεχόμενα μπορούν να αναλάβουν:

Υπάρχουν, έχουν βρεθεί. Δεν σημαίνει ότι είναι επενδυτές. Είναι μια προσωρινή λύση. Έχουμε ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση. Μετά ο κόσμος του Άρη θα αποφασίσει μέσω της Γ.Σ. για την τύχη της ομάδας. Θέλουμε Γ.Σ. για να είναι παρών ο κόσμος, για να δούμε τις αντιδράσεις γιατί αυτός είναι που μας στηρίζει και θα μας στηρίζει.

Για την κοινή επιστολή Α.Σ. Άρης και ΠΑΕ Άρης στον Γεραπετρίτη:

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες. Θα γίνει μεταξύ του Λευτέρη Αρβανίτη, του Θόδωρου Καρυπίδη, του υπουργού Γεραπετρίτη και του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ Άρης. Εμείς ζητάμε το αυτονόητο. Δεν μπορούν να υπερισχύουν οι νόμοι της UEFA και της FIFA έναντι του ελληνικού δικαίου. Εμείς θέλουμε να γίνει το αυτονόητο, να μπορεί να ενισχύεται κανονικά. Πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε.

Για την βοήθεια που μπορούν να δώσουν πολιτικά πρόσωπα στην ΠΑΕ Άρης:

Η αλήθεια είναι πως έχει ακουστεί πως και από τον Δήμο αλλά την περιφέρεια έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον για βοήθεια. Όμως με τον πρόεδρο Λευτέρη Αρβανίτη κανείς δεν έχει μιλήσει κανείς επίσημα. Εμείς θέλουμε να πάμε θεσμικά. Θα πάμε στην κυβέρνηση και έπονται τα ραντεβού με περιφέρεια, Δήμο και τους βουλευτές, ώστε να ενταχθεί ο Άρης στο μνημόνιο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button