Ποδόσφαιρο

Γκάνεα: «Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση το αποτέλεσμα, θέλουμε να παραμείνουμε εκεί που είμαστε»

Ο σκόρερ του πρώτου σημερινού τέρματος για τον Άρη, Κρίστιαν Γκάνεα μίλησε μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρουμάνου αμυντικού στην κάμερα της Nova:

“Ευχαριστώ όσους θεωρείτε ότι είμαι εγώ ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αλλά εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το πλήρες παιχνίδι που έκανε. Πήγαν όλα πολύ καλά, είχα γκολ και ασίστ, είχα ενεργή συμμετοχή, αλλά θέλω να σταθώ στη δουλειά που έκανε όλη η ομάδα”.

“Είχα ένα χρόνο να σκοράρω, από το ματς της Βιτορούλ με προπονητή τον Γκιόργκι Χάτζι, ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν έχω εμμονή με το γκολ. Δουλεύω για να είμαι έτοιμος σε όλες τις παραμέτρους ενός αγώνα, είναι μια έξτρα ικανοποίηση το γκολ που έβαλα…”.

Για το μηδέν στην άμυνα σε 15 παιχνίδια είπε:

“Η ομάδα μας λειτουργεί πολύ καλά στην άμυνα. Είναι κλειδί η καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση για να έχουμε αυτή τη συνοχή αμυντικά. Είναι ο πρώτος παράγοντας η άμυνα για να κερδίζουμε τους αγώνες, γιατί έχουμε ποιότητα να σκοράρουμε…”.

Για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σχολίασε:

“Το 3-0 είναι αποτέλεσμα πολύ καλό για μας. Μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Τώρα θα σκεφτούμε τη νίκη και την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί που είμαστε”.

Για την αλλαγή χρώματος στο μαλλί του είπε:

“Πρώτη φορά έβαψα τα μαλλιά μου, όντως μου έφερε τύχη…”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button