Ποδόσφαιρο

Γκάνεα: «Είμαστε έτοιμοι για τον Παναθηναϊκό»

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Αναλυτικά όσα είπε στη ΝΟVA:  

Για το κακό ξεκίνημα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι πως έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε κερδίσει κάποιο ματς, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά για να κερδίσουμε στα υπόλοιπα».

Για το αν μπορεί να κάνει η ομάδα του ένα νέο ξεκίνημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος είναι θυμωμένος με το αποτέλεσμα που φέραμε στα πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Υποσχόμαστε πως δεν θα ξαναγίνει αυτό θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, για να πάρουμε αυτούς τους τρεις πόντους που τόσο θέλουμε».

Για το τι ειπώθηκε μεταξύ του προπονητή και των παικτών: «Οι αρχηγοί έχουν συζητήσει μαζί του τα έχουν πει όλα, πρέπει να παλέψουμε σκληρά στα τουλάχιστον τρία επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε και να αλλάξουμε αυτό το κακό σερί». 

Για το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Είμαστε έτοιμοι και θα δώσουμε το 100% από εμάς για να τα καταφέρουμε, δεν θα αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο ούτε τους οπαδούς μας και προβλέπουμε, πολύ καλά αποτελέσματα».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button