Ποδόσφαιρο

Γκάμα: “Μόνο ο Άρης στο μυαλό μου, με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία”

Ξεκάθαρος ήταν ο Μπρούνο Γκάμα σχετικά με τα όσα γράφονται σχετικά με ενδιαφέρον Ισπανικών ομάδων προς το πρόσωπο του

Αναλυτικά:

Ούτε Αλκορκόν, ούτε Ντεπορτίβο… Μόνο ΑΡΗΣ! Οι «σειρήνες» από την Ισπανία αφήνουν αδιάφορο τον Μπρούνο Γκάμα, που δηλώνει αφοσιωμένος στον ΑΡΗ και ανυπόμονος να ζήσει τη Δευτέρα τη μαγεία της ατμόσφαιρας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο διεθνής Πορτογάλος άσος της ομάδας μας μίλησε στο arisfc.com.gr και έβαλε τέλος στα σενάρια περί ενδεχόμενης επιστροφής του στη χώρα της Ιβηρικής.

«Με αφήνουν αδιάφορο αυτά που γράφονται στην Ισπανία. Δεν με απασχολούν καθόλου. Ένα πράγμα υπάρχει στο μυαλό μου: Ο ΑΡΗΣ. Τίποτε άλλο» δήλωσε ο 30χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον ΑΡΗ. Μου αρέσει η ομάδα, η Θεσσαλονίκη, που είναι μια πανέμορφη πόλη, ενώ αυτό που με έχει σκλαβώσει είναι η αγάπη του κόσμου. Είναι εκπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Η σκέψη μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι αφοσιωμένος μόνο στον ΑΡΗ και στο πως θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε μαζί με τα άλλα παιδιά να πετύχουμε τους στόχους μας. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να με απασχολεί».

Και ο Μπρούνο Γκάμα, κατέληξε: «Ανυπομονώ, τώρα, για το πρώτο παιχνίδι στο σπίτι μας. Αυτό που ζήσαμε στο Καυτανζόγλειο ήταν εκπληκτικό. Τώρα, μετράω τις ώρες, όπως όλοι μας στα αποδυτήρια, για να ζήσουμε την ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ραντεβού τη Δευτέρα στο γήπεδό μας. Σας περιμένω όλους…»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button