ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

«Γι’ αυτό ήθελα να χτυπήσω τον Ροναλντίνιο…»

Τι είπε ο Αντριάνο Γκαλιάνι 

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι μίλησε στην Gazzetta dello Sport και αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα, μεταξύ άλλων και στον Ρομπέρτο Μπάτζιο.

Ο CEO της Μόντσα, αναφέρθηκε στον Ροναλντίνιο, λέγοντας πως ήθελε να τον χτυπήσει, ενώ επίσης αποκάλυψε τι είχε ειπωθεί στο τηλεφώνημα με τον Ρουί Κόστα το 2003.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αντριάνο Γκαλιάνι:

«Ήθελα να χτυπήσω τον Ροναλντίνιο. Θα του άξιζε. Γιατί; Επειδή με το ταλέντο του θα μπορούσε να παίζει μέχρι τα 60 του χρόνια. Αυτός, όμως, ήθελε μουσική, γυναίκες, μπύρες, είχε αλλού το μυαλό του».

Για το τι μετάνιωσε τόσα χρόνια στη Μίλαν: «Η μεταγραφή του Ρομπέρτο Μπάτζιο το 1990. Είχαμε κλείσει βασικά, είχαμε υπογράψει, αλλά κάναμε πίσω. Επρεπε να κάνουμε πίσω».

Για το τηλεφώνημα που είχε με τον Ρουί Κόστα το 2003: «Είχαν συμπληρωθεί δύο εβδομάδες από την άφιξη του Κακά. Τότε, λοιπόν, μου τηλεφώνησε ο Ρουί Κόστα και μου είπε: “Λυπάμαι αλλά πρέπει να φύγω. Ο Κακά, όπως βλέπω στις προπονήσεις, είναι πολύ καλύτερος από μένα”».

Στην συνέχεια μίλησε για τη Μόντσα, όπου ήθελε τον Ικάρντι και τον Ντιμπάλα: «Τον Ικάρντι τον ήθελε βασικά ο Μπερλουσκόνι αλλά ποτέ δεν υπήρξαν πραγματικές συζητήσεις. Αντιθέτως, μίλησα με τον Ντιμπάλα αλλά μου είπε ότι ήθελε να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα από τη Μόντσα. Το καταλαβαίνω».

Τέλος για τον Αλέγκρι ανέφερε: «Τον στενοχωρήσαμε στο πρόσφατο Μόντσα – Γιουβέντους αλλά τον αγαπάω. Κοιτάξτε το παλμαρέ του, δείτε πόσο έχει νικήσει, μην λέμε ό,τι θέλουμε τώρα… Εγώ πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν ως εξής: Στο ποδόσφαιρο όλα είναι κύκλος. Ενας κύκλος ανοίγει, ένας κύκλος κλείνει. Συνέβη στη Ρεάλ Μαδρίτης, συνέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τώρα συμβαίνει στη Γιουβέντους. Λογικό δεν είναι μετά από τόσους τίτλους;».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button