Διεθνή

Γιος θύματος κορoνοϊού: «Ο πατέρας μου κόλλησε τον ιό στο Λίβερπουλ – Ατλέτικο»

Η οικογένεια του Ρίτσαρντ Μόουσον, ο οποίος πέθανε από κορονοϊό, έβαλε κατά της βρετανικής κυβέρνησης, επειδή επέτρεψε να γίνει το Λίβερπουλ – Ατλέτικο με κόσμο στις εξέδρες.

Μια εβδομάδα μετά από δημοσίευση έρευνας που υποστηρίζει ότι 41 θάνατοι από κορονοϊό στην Μεγάλη Βρετανία σχετίζονται με τον αγώνα Λίβερπουλ – Ατλέτικο Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League, η οικογένεια ενός θύματος του ιού Covid-19 τα έβαλε με την βρετανική κυβέρνηση, επειδή επέτρεψε να γίνει με κόσμο το συγκεκριμένο ματς.

«Προφανώς, ο κορονοίός είχε αρχίσει να εξαπλώνεται, αλλά όταν η κυβέρνηση παίρνει μια θέση και λέει ότι όλα είναι καλά και ότι ο κόσμος μπορεί να πάει στο γήπεδο… Για τον φίλαθλο είναι το πάθος του, ακολουθεί την ομάδα εδώ και χρόνια και κάνεις αυτό που σου λέει η κυβέρνηση. Σύμφωνα με την κυβέρνηση, όλα ήταν καλά, αλλά την εβδομάδα που ακολούθησε, αποφάσισε να επιβάλει την καραντίνα» εξήγησε η χήρα του Ρίτσαρντ Μόουσον στην εφημερίδα «Daily Mail».

Ο Τζέιμι, γιος του Ρίτσαρντ, ήταν ακόμα πιο απόλυτος. «Λαμβάνοντας υπόψη πότε άρχισε να δείχνει τα συμπτώματα, πότε πραγματικά αρρώστησε και πότε πέθανε, είμαι 99% σίγουρος ότι ο πατέρας μου κόλλησε τον ιό στον αγώνα» υποστήριξε, με αφορμή και το ταξίδι τριών χιλιάδων φιλάθλων της Ατλέτικο από την (ιδιαιτέρως πληγείσα) Μαδρίτη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button