Ποδόσφαιρο

Για το… καλοκαίρι η αναφορά της “O Jogo” για τον Καμάτσο

Το όνομα του Ράφαελ Καμάτσο “έπαιξε” χθες στα ΜΜΕ της Πορτογαλίας και συγκεκριμένα στην “O Jogo”, η οποία έκανε λόγο στο πρωτοσέλιδό της για επιστροφή του παίκτη στη Σπόρτινγκ, αλλά τελικά δεν υπήρχε… θέμα.

Η εντύπωση που δημιουργήθηκε είναι ότι εννοούσε πρόωρη ολοκλήρωση του δανεισμού του, όμως στο ρεπορτάζ που υπάρχει στην ηλεκτρονική ιστοσελίδα της δίνεται μία διαφορετική προσέγγιση, σημειώνοντας ότι ο Άρης δεν θα κάνει κίνηση για τον παίκτη το καλοκαίρι.

Οπως αναφέρει το σχετικό απόσπασμα: “Ως δανεικός αυτή τη σεζόν στον ΑΡΗ, ο Ραφαέλ Καμάτσο είναι απίθανο να παραμείνει στον ελληνικό σύλλογο, επιστρέφοντας στη Σπόρτινγκ στο τέλος της σεζόν. Ο αθλητής δόθηκε δανεικός από τα λιοντάρια μέχρι τον Ιούνιο, αλλά οι Έλληνες δεν έχουν διάθεση να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα οψιόν αγοράς, ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ.

loading...

Ο Καμάτσο δεν έχει πιάσει υψηλή απόδοση, οι εμφανίσεις του ήταν ασυνεπείς, επομένως θα πρέπει να πάει σε άλλες… παραστάσεις το 2023/24. Αυτή η κατάσταση μπορεί να έχει άλλη κατάληξη εάν ο παίκτης παρουσιάσει μια τελείως διαφορετική απόδοση στο δεύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Με ένα γκολ που σημείωσε στο πρώτο παιχνίδι για τον ΑΡΗ, ο Καμάτσο δεν πανηγύρισε πλέον ξανά και ξεκίνησε μόνο στο ένα τρίτο των αναμετρήσεων (πέντε στα 15) βασικός. Ο ΑΡΗΣ είναι έκτος και μπορεί να θέλει μια θέση στο Conference League και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει και την επένδυση. Για τη Σπόρτινγκ είναι προτεραιότητα να δώσει τον Καμάτσο το 2023/24, γιατί έχει μεικτές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ. Το επόμενο διάστημα θα είναι καθοριστικό για τον παίκτη, αλλά αν συνεχιστεί το σημερινό σκηνικό είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνει στον ελληνικό σύλλογο”.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!
Back to top button