Ερασιτέχνης

Για ένα ταξίδι που δεν έγινε έχασε την άνοδο ο Άρης!

Την ευκαιρία να ανέβει στην Α2 οριστικά έχασε ο Άρης στο ανδρικό χάντμπολ όπως φαίνεται καθώς η ομάδα δεν κατέβηκε σε παιχνίδι στην Λήμνο!

Την ευκαιρία της απευθείας (όπως αποδείχθηκε) ανόδου έχασε το ανδρικό χάντμπολ του Άρη, όχι επειδή δεν μπόρεσε να καταλάβει την δεύτερη θέση στον αγωνιστικό χώρο αλλά επειδή…δεν κατέβηκε στην Λήμνο και ηττήθηκε άνευ αγώνος!

Συγκεκριμένα ο Άρης ολοκλήρωσε την χρονιά με 11 βαθμους, έναν πίσω από την Λήμνο την οποία μπορεί να κέρδισε εύκολα στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν κατέβηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι λόγω αδυναμίας του Α.Σ. να καλύψει το ταξίδι.

Η μια όψη του νομίσματος είναι μεν ότι καμία άλλη ομάδα δεν κατέβηκε στην Λήμνο, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα πήρε το απόλυτο των νικών στην έδρα της άνευ αγώνος και κατάφερε να πάρει μόλις μια εκτός έδρας νίκη απέναντι σε ομάδα που δεν είχε θετικό αποτέλεσμα όλη την χρονιά, και ουσιαστικά η ομοσπονδία άφησε μια κακή ομάδα να ανέβει κατηγορία στα…χαρτιά..

Από την άλλη πλευρά όμως, σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορεί ο Άρης να εξισωθεί με ομάδες όπως οι Πόντιοι Κιλκίς, ο Απόλλων Σταυρούπολης και ο Μακεδών, ο Άρης έχασε την ευκαιρία να ανέβει για ένα πολύ μικρό ποσό και αυτό μόνο τιμητικό δεν είναι για τους ανθρώπους του Α.Σ.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button