Ποδόσφαιρο

Γιατί… Ένα τραγικό λάθος και αποκλεισμός-αυτοκτονία

Από ένα τραγικό λάθος στο 87ο λεπτό ο Άρης έχασε την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ομάδα που απείλησε, καθώς μετά από σέντρα του Μασούρα στο 8′ ο Κάιπερς βρήκε την μπάλα και την έστειλε λίγο πάνω από την εστία του Κουέστα.

Ο Άρης απάντησε γρήγορα, καθώς στο 9′ είχε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σάσα να πηγαίνει λίγο πιο ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπακού, ενώ στο 15′ ο Γκάμα έκανε μία εξαιρετική πάσα, αλλά ο Μπερτόγλιο για εκατοστά δεν την πρόλαβε για να βγει μόνος του απέναντι στον Κρίστινσον.

Ακολούθησαν μέχρι το 21′ και δύο ακόμη σουτ από Σάσα και Μπερτόγλιο, χωρίς όμως να απειλείται ουσιαστικά η εστία του Ολυμπιακού.

Ο ρυθμός στα επόμενα λεπτά έπεσε πάρα πολύ, με τον Άρη να προσπαθεί αλλά να μην μπορεί να απειλήσει, και τον Ολυμπιακό επίσης να αδυνατεί να φτάσει στην εστία του Κουέστα.

Η επόμενη σημαντική στιγμή στο παιχνίδι ήταν στο 45′ όταν το σουτ του Ραντζέλοβιτς πήγε στο κέντρο της εστίας και πάνω στον Κουέστα.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε! Ο Μπερτόγλιο κέρδισε ξεκάθαρο πέναλτι με τον Γκεστράνιους να το υποδεικνύει μετά από το VAR.

Ο Γκάμα σημάδεψε σωστά δίνοντας σημαντικότατο προβάδισμα πρόκρισης στον Άρη!

Στο 65 και με την ομάδα του να μην έχει απειλήσει ο Μάρτινς έκανε τρεις αλλαγές, βάζοντας Φορτούνη, Μπρούμα και Εμβιλά, χωρίς όμως να αλλάζει κάτι στα επόμενα λεπτά του αγώνα.

Μέχρι το 87″ όλα ήταν όπως έπρεπε. Αλλά με ένα τραγικό λάθος του Κουέστα ο Μπουχαλάκης ισοφάρισε σε 1-1 αλλάζοντας τα πάντα…

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν άλλαξε, με τον Άρη να αυτοκτονεί και να αποκλείεται.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button