Ποδόσφαιρο

Γιαννιώτας: «Ο Άρης έχει πλάνο! Πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα του χρόνου ο Μήτρογλου»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο πρώην παίκτης του Άρη, Γιάννης Γιαννιώτας.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά για το πρωτάθλημα Κύπρου και τον Απόλλωνα Λεμεσού είπε:

Μένουν πέντε παιχνίδια, το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό και κρίνεται στον πόντο. Ο Απόλλωνας έχει φτάσει πολλές φορές στην πηγή χωρίς να πιεί νερό, φέτος ίσως ήρθε η ώρα να το κάνουμε.

Για τον Ντιγκινί:

Ήρθε και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από την πρώτη στιγμή. Βάζει γκολ αλλά κάνει και πολλές άλλες δουλειές. Μαρκάρει και φτιάχνει χώρους για τους συμπαίκτες του.

Είναι όμως μία συνολική προσπάθεια, από τον τερματοφύλακα μέχρι την κορυφή οι παίκτες δουλεύουν για έναν σκοπό και αυτό βγαίνει στο γήπεδο.

Για το ότι τα γήπεδα δεν έχουν κόσμο:

Είναι ένας άχαρος ρόλος. Δεν υπάρχει η ατμόσφαιρα, η πίεση. Όλος ο κόσμος έχει δυσκολίες αλλά σιγά-σιγά θα φτάσουμε στα τέλος αυτού του γολγοθά και θα επιστρέψουμε στα γήπεδο χαρούμενοι.

Για το πόσο γρήγορα εγκλιματίστηκε ο Ντιγκινί:

Την πρώτη μέρα που ήρθε ήταν το πρώτο πείραγμα ότι ήρθε σε… κίτρινη παρέα. Το παιδί ήρθε, μιλάει και την γλώσσα και ξέρει και πολλά από την κουλτούρα.

Κατάλαβε τα αστεία που του έκανα για την πόλη και την ομάδα και δέθηκε πολύ γρήγορα.

Για το πρώτο γκολ του Ντιγκινί με την φανέλα του Άρη και τον πανηγυρισμό:

To πιο σημαντικό είναι ότι μπήκε η μπάλα στα δίχτυα γιατί η ομάδα χρειαζόταν αυτό το γκολ, αλλά και ο πανηγυρισμός ήταν πολύ πρωτότυπος.

Για τον Άρη:

Ο Άρης έχει υλικό, έχει πλάνο και παίζει ποδόσφαιρο, δεν μου κάνει εντύπωση που είναι ψηλά. Πλέον υπάρχει και μία παραδοχή από τις υπόλοιπες ομάδες ότι παίζει ποδόσφαιρο.

Όποιον και αν ρωτήσεις αυτήν την στιγμή δεν θέλει να αντιμετωπίσει τον Άρη. Όταν ξεκινάς ένα παιχνίδι καταλαβαίνεις τις διαφορές των ομάδων, ο Άρης έχει μεγάλη διάρκεια. Πήγε να το πληρώσει αυτό και ο Άρης τον Ιανουάριο που πέρασε ένα σοκ, αλλά το ξεπέρασε πολύ δύσκολα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι σκαλιά παραπάνω από τις άλλες ομάδες και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται.

Για το «κλειδί» της επιτυχίας του φετινού Άρη:

Είναι μία συλλογική προσπάθεια, προπονητή παικτών και διοίκησης. Όλοι βάζουν από κάτι για να πηγαίνει η ομάδα μπροστά. Γίνεται η κατάλληλη προσπάθεια και υπάρχουν τα εφόδια για να προχωράει η ομάδα.

Για το Άρης-ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ με τον Μελισσανίδη στο τιμόνι θα βγει από αυτό το αδιέξοδο. Όλες οι ομάδες περνάνε δύσκολα και σε όλες μπορούν να έρθουν τα πάνω-κάτω. Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει ψυχολογία και πίστη.

Για τον Άρη αυτό είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά όταν μιλάμε για ντέρμπι ο προπονητής τα ξεχνάει όλα.

Για το Ατρόμητος-Άρης 0-1 με το γκολ του Τάτου:

Το θυμάμαι αν κλείσω τα μάτια σαν χθες. Η κόκκινη του Αγκάνθο ήταν γροθιά στο στομάχι και μας έκανε μια γροθιά όλους μας. Εκείνη η νίκη και το πως ήρθε έδειξε ότι δεν φοβόμασταν, ότι όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο δεν φοβάσαι τίποτα όπως και αν είναι οι συνθήκες.

Για τον Μήτρογλου:

Ο Κώστας στα 20 τελειώματα έχει τα 19 γκολ και τα ένα δοκάρι, τι να πεις για αυτόν τον παίκτη; Η κλάση του είναι τεράστια και μπορεί να δώσει πολλά στον Άρη. Όποιος τον υποτιμήσει θα μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα.

Αν ξεκινήσει την προετοιμασία σωστά, του χρόνου τέτοια εποχή θα μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της Ελλάδας.

Για το μέλλον του:

Έχω 2-3 πολύ καλές επιλογές στα χέρια μου, περιμένω όμως να τελειώσει το πρωτάθλημα από σεβασμό στο κλαμπ και την διοίκηση θα αποφασίσω μετά και θα ανακοινώσω το τι θα κάνω.

Για την Εθνική:

Η Εθνική κάνει νέα αρχή, πρέπει να την στηρίξουμε όλοι μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα και να χαρούμε. Και εγώ έχω την Εθνική στο μυαλό μου, ποιος παίκτης δεν την έχει;

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button