Βόλεϊ

Γιαννάκης: “Να μην μείνει εισιτήριο για το ματς του Σαββάτου”

Ο τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Παρακάτω αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και τον Ιάσονα Μίσχο:

-Για τη Σαντορίνη:

Δεν υπάρχει βεντέτα με την Σαντορίνη. Ήταν η φιλοξενία του πρώτο γύρου πολύ κακή. Υπήρχε μία ένταση, πετούσαν μπουκάλια προς τη μεριά των οπαδών μας. Μάλιστα εκεί καθόταν και ο υπεύθυνος του τμήματος Γιάννης Ρεντζεπερης. Εμείς θέλουμε να γίνει ένα ήρεμο παιχνίδι και τα ξεπερνάμε όλα.

-Για το τι έγινε στη Σαντορίνη:

Στην προπόνηση περίμενε κόσμος και μας έβριζε και στο δρόμο που μας συναντούσαν έλεγαν υβριστικά σχόλια για τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη. Στον αγώνα του Σαββάτου ήρθαν αρκετοί φίλαθλοι μας από την Αθήνα, οι αντίπαλοι πετούσαν ακόμη και μπουκάλια.

Δεν θα ασχοληθούμε με το πως μας φέρθηκαν. Εμείς θέλουμε να φτιάξουμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα στο ματς και να μπορέσουμε να πανηγυρίσουμε με την ομάδα μας.

-Για πέρυσι:

Ήρθαν όλοι να δουν την ομάδα στον περσινό και δεν ξέφυγαν καθόλου οι φίλαθλοι. Ήταν μία υπέροχη διοργάνωση.

-Για το ματς:

Το παιχνίδι είναι το Σάββατο στις 6 το απόγευμα στο ΔΑΚ Πυλαίας. Την προηγούμενη ήμασταν κόντρα στον Ολυμπιακό αλλά έπαιζε και το μπάσκετ με το Λαύριο. Στο ματς με την Σαντορίνη εύχομαι να μην μείνει εισιτήριο. Η ομάδα ανακάμπτει. Χάσαμε στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό. Η νίκη μας δίνει αξιώσεις να τερματίσουμε στην τρίτη και δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα.

-Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

Η μοναδική ομάδα που πήρε βαθμούς με τον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε τόσο τρομερά αλλά έβγαλαν ψυχή και πάθος. Θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη μία νίκη.

-Για το μέρος από το οποίο μπορούμε να προμηθευόμαστε εισιτήρια:

Από τα γραφεία του βόλεϊ μπορείτε να προμηθεύεστε εισιτήρια κάτω από την θήρα 3, από τις 5 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button