Βόλεϊ

Γιαννάκης: ”Να γεμίσει το γήπεδο, μεγάλη δύναμη ο κόσμος για τη συνέχεια”

Ο Γιάννης Γιαννάκης τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ του Άρη, φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92,8.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ευρωπαϊκό παιχνίδι του Άρη :

Είμαστε σε μία γενική εγρήγορση, αύριο ετοιμαζόμαστε για ένα ιστορικό παιχνίδι, θα το χαρακτήριζα, καθώς ο Άρης θα διεκδικήσει την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη στην ιστορία του, καθώς δεν έχουμε ξανά κερδίσει κάποιο παιχνίδι μέχρι στιγμής στην Ευρώπη στο γυναικείο βόλεϊ. Οπότε αν επιτευχθεί αυτή η νίκη παράλληλα θα υπάρχει και ελπίδα για την πρόκριση μας στην επόμενη φάση. Χρειαζόμαστε νίκη 3-0 ή 3-1 στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού και αν τυχόν πάνε όλα καλά μετά πρέπει παίξουμε ένα σετ στο ταϊ μπρέικ στα δεκαπέντε και ο νικητής παίρνει την πρόκριση.

-Για το πόσο απαραίτητη είναι η παρουσία του κόσμου :

Νομίζω ότι πρέπει να έρθει ο κόσμος είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ενός τμήματος του ερασιτέχνη θα χαρακτήριζα, όπου έχει πολλά χρόνια να συμμετέχει σε μια τέτοια προσπάθεια, σε μια τέτοια διοργάνωση και θα μας δώσουν και μεγάλη δύναμη για την συνέχεια, όσον αφορά να δηλώνουμε σε αυτές τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Διότι εμείς την Ευρώπη την δηλώσαμε για τον κόσμο.

-Για την ήττα στο προηγούμενο παιχνίδι :

Δεν κοστίζει σε κάτι αν μπορέσουμε και το ανατρέψουμε αύριο , είναι μια ήττα όπου είναι διαχειρίσιμη. Είναι μια ομάδα που είναι στα μέτρα μας. Θα έχει διαφορετική εξέλιξη από το παιχνίδι της προηγούμενης Πέμπτης στη Βουλγαρία, καθώς χάσαμε το πρώτο σετ 26-24 και το δεύτερο 25-23. Θεωρώ πως είναι ένας αντίπαλος που μπορούμε να τον κερδίσουμε, βέβαια με την βοήθεια του κόσμου μας πάντα. Το παιχνίδι θα γίνει στην Μίκρα, για να μην μπερδευτεί ο κόσμος γιατί η έδρα μας είναι το ΔΑΚ Πυλαίας, στις 20.30 μία ώρα αρκετά καλή για να μπορέσουν να έρθουν οι περισσότεροι και να δουν ένα όμορφο θέαμα να δουν και την ομάδα μας στην Ευρώπη, είναι κάτι σπουδαίο.

-Για τις δυσκολίες που υπάρχουν για να δηλωθεί η ομάδα στην Ευρώπη:

Ναι, έχει πολλά έξοδα δεν είναι σαν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ που λες ότι θα κερδίσω και θα πάρω κάποια έσοδα ή θα είναι κερδοφόρα όπως βλέπουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του ποδοσφαίρου. Στο βόλεϊ στην Ευρώπη παίζεις για την υστεροφημία σου  και για το όνομα σου. Τα έξοδα είναι ατελείωτα και ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο. Είναι ένα παιχνίδι που δεν έχει κάτι άλλο ο σύλλογος μας σήμερα αν δεν κάνω κάποιο λάθος επίσημο αγωνιστικό σε όλα τα τμήματα και είναι καλό να έρθουν όλοι οι φίλοι μας να στηρίξουν την ομάδα και να δώσουν μια έμπρακτη υποστήριξη όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε άλλους ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν παραγωγικά τον ερασιτέχνη, αν κάνεις διεκδικήσεις ο κόσμος είναι δίπλα. Εμείς το έχουμε ζήσει όλη την περσινή χρονιά και δεν έχουμε κάποιο παράπονο, άπλα αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και επειδή ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί και μέσα στην Βουλγαρία είχαμε και 25 αρειανούς που ταξίδεψαν από όλα τα μέρη της Ελλάδας, ήρθαν από Αθήνα από Έδεσσα από Θεσσαλονίκη, Γιάννινα, θα είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αν περάσουμε το επόμενο ταξίδι είναι η Κάννες, ένα πολύ όμορφο ταξίδι.

-Για το ότι η υποστήριξη του κόσμου είναι και μια επιβράβευση για την περσινή χρονιά: 

Θέλουμε την υποστήριξη, τα πράγματα είναι διαφορετικά, εγώ θα ήθελα η ομάδα να περάσει ώστε, στην επόμενη φάση να παίξουμε δύο δύσκολα παιχνίδια με τις Κάννες που είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Μετά ξεκινάει ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος και έχουμε δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό και με Σαντορίνη στο γήπεδο μας, ώστε να παίξουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια ακόμα και εκεί που θέλουμε στο πρωτάθλημα δηλαδή, να ήμαστε ακόμα πιο έτοιμοι. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 και 10 ευρώ, έχουμε κάποια κινητικότητα, όχι ιδιαίτερα αυξημένη. Ελπίζω την μέρα του αγώνα να έρθουν. Θα βρουν εισιτήρια, θα είναι έξω στα εκδοτήρια της Μίκρας και ας έρθουν όσο πιο νωρίς γίνεται για να δημιουργήσουν μια ωραία ατμόσφαιρα όπως πάντα.

-Για την αλλαγή του προπονητή:

Είχαμε μια αλλαγή, έπρεπε να γίνει ένα ”ηλεκτροσόκ” στην ομάδα και έτσι ήρθε ο κύριος Φλώρος. Αν κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε θα φανεί στο τέλος. Εμείς προσπαθούμε, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του, προσπαθούμε να επηρεάσουμε ακόμα και κάποιους αστάθμητους παράγοντες. Ελπίζω να κάναμε ότι καλύτερο γίνεται για να πάει όσο γίνεται καλύτερα ο σύλλογος μας. Κλείνοντας θέλω να πω ότι μπορεί να κάναμε κάποια άσχημα αποτελέσματα φέτος, αλλά μην μας ξεγράφετε είμαστε πολύ καλοί και φέτος και μπορούμε να πετύχουμε πράγματα αρκεί να είμαστε σοβαροί και να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τώρα το ψυχολογικό πρόβλημα της ομάδας μετά από τα άσχημα αποτελέσματα. Είμαστε μια νέα ομάδα, δηλαδή αλλάξαμε τις τρείς μας ξένες και ήρθαν καινούργια κορίτσια σε πολλές θέσεις. Ουσιαστικά φέτος είναι η πρώτη χρονιά που δένει η ομάδα είναι όλα νεαρά κορίτσια και θέλουν λίγο χρόνο για να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα μου και θεωρώ πως αν δύο τρία αποτελέσματα μπορέσουμε και καταφέρουμε να τα πάρουμε θα έχουμε πολύ καλή χρονιά και φέτος.

 

 

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button