Ερασιτέχνης

Γιαννάκης: “Κάποιοι στο τέλος ήθελαν να αμαυρώσουν αυτό που πετύχαμε”

Ο τιμ μάνατζερ του γυναικείου βόλεϊ Γιάννης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio και στο «Αθλητικό X-PRESS».

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για την επιτυχία της ομάδας είπε:

Έχουμε ένα μεγάλο χαμόγελο και πλέον έχουμε στραφεί στο παιχνίδι της άλλης Τετάρτης στη Σαντορίνη καθώς θέλουμε να πάμε στον τελικό πρώτη φορά στην ιστορία μας. Είναι η καλύτερη θέση που έχει τερματίσει ο Άρης στο πρωτάθλημα, πήραμε το πρώτο σετ και θέλουμε ένα ακόμα για να μπορέσουμε να πάμε στον τελικό. Θα είναι πρώτη φορά μετά το 1997 στο πρωτάθλημα και απλά θέλω να πούμε ότι οι αθλήτριες μαζί με την βοήθεια του κόσμου το πέτυχαν.

Για το περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος του αγώνα με την αστυνομία είπε:

Κάποιοι ήθελαν να αμαυρώσουν αυτό που είχαμε πετύχει στο τέλος. Πήγαμε να τραγουδήσουμε τον ύμνο μαζί με τους οργανωμένους στην κερκίδα χωρίς να υπάρχει καμιά πρόκληση, δεν το θεωρώ φυσιολογικό να έρχονται 2 κλούβες και τόση αστυνομία, υπήρχαν οπαδοί που ήταν μεμονωμένοι αλλά και γονείς των αθλητριών.  Στο τέλος ευτυχώς ήμασταν τυχεροί γιατί ενώ έφευγε ο  κόσμος έγινε μια συμπλοκή με χημικά απέξω και έπεσαν κάποια δακρυγόνα, θα μπορούσε να είχε χτυπήσει κάποιο παιδάκι και εμείς τώρα μιλούσαμε για αλλά πράγματα και όχι για την νίκη της ομάδας μας, αν είναι δυνατόν.

Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να μας χαλάσουν αυτό που δημιουργήσαμε τόσα χρόνια, οι οπαδοί μας μαζί με τις οικογένειες που υπήρξαν στο γήπεδο δημιούργησαν μια υπέροχη ατμόσφαιρα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και η αστυνομία από την άλλη δημιούργησε όλο αυτό το πράγμα είναι ντροπή και δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε ότι έγινε. Ελπίζω να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που συναντάμε κάτι τέτοιο.

Ενώ για την συνέχεια της ομάδας και το ενδεχόμενο να παίξουν με αντίπαλο τον Ολυμπιακό σχολίασε:

Θέλουμε τους οπαδούς κοντά μας να κάνουμε το 2-1, άμα χάσουμε στην Σαντορίνη θα πάμε τελικό με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που έχει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς και συγκεκριμένα πάνω κάτι έχει και λίγο μεγαλύτερο μπάτζετ ακόμη και από την ομάδα μπάσκετ, εμείς έχουμε ένα πάρα πολύ χαμηλότερο μπάτζετ αλλά όταν είσαι Άρης μπορείς να κοντράρεις τους πάντες, θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε το καλύτερο και να κερδίσουμε.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button