ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Γιαννάκης: «Κάναμε τρομερή ανατροπή, έχουμε μάθει να παλεύουμε»

Ο μάνατζερ της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, αναφέρθηκε μετά την πρόκριση επί της ΑΕΚ στα στοιχεία των «κιτρινόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν μία συγκλονιστική σειρά. Αξία στο νικητή δίνει ο ηττημένος. Η ΑΕΚ είχε πολύ μαχητική ομάδα και μας δυσκόλεψε πάρα πολύ. Όταν έγινε η κλήρωση είχα πει ότι ήταν άδικο και για τις δύο ομάδες, που είναι πολύ καλές. Στο πρώτο ματς η ΑΕΚ ήταν πολύ καλύτερη από μας. Στο δεύτερο είχαμε ψυχή και κάναμε πολλές ανατροπές στη διάρκεια του αγώνα.

Οι παίκτριές μας είχαν ολύμπια ψυχραιμία. Σαν σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1997, με τρομακτική ανατροπή. Σαφώς οι δύο νίκες δεν είναι ίδιου μεγέθους, όμως για να προκριθούμε χρειάστηκε να κάνουμε κι εμείς τρομερή ανατροπή. Παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο και με την ψυχή μας πήραμε την πρόκριση».

Όσο για τη συνέχεια, τα ματς είναι νοκ άουτ και παίζεις για να τα κερδίσεις. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έτσι όπως είναι η σεζόν, ή παίρνεις το Κύπελλο ή τελειώνεις. Δεν είμαστε φαβορί, αλλά έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια να παλεύουμε. Θέλουμε να φτάσουμε σε έναν τελικό και εκεί όλα γίνονται».

Όσο για το πού αφιερώνει τη νίκη, «στον Γιάννη Ρεντζεπέρη, ο οποίος στηρίζει το τμήμα και χάρη σ’ αυτόν είμαστε όλοι εδώ και η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών έχει αποκτήσει ένα καλό όνομα. Αφιερώνω την πρόκριση και στη μητέρα μου».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button