Μπάσκετ

Γιαννάκης: “Θέλω να πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε πιο δυνατοί και θα πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε εσωστρέφεια”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε θέση για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΚΑΕ, μίλησε και πάλι για ενότητα και την… εξαφάνιση της εσωστρέφειας σε συνδυασμό με την εύρεση άμεσων λύσεων.

Ο τεχνικός του Άρη σχολίασε σχετικά με τις παραιτήσεις τριών μελών του δ.σ. της ΚΑΕ σχολίασε:

Δεν είμαι ενήμερος για τους λόγους. Έμαθα ότι παραιτήθηκαν. Θέλω να πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε πιο δυνατοί και θα πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε εσωστρέφεια. Αυτό είναι το βασικό ζήτημα και το δεύτερο βασικό είναι ότι πρέπει να βρούμε άμεσα λύσεις. Όλους τους χρειαζόμαστε, όλοι έχουν ρόλο και όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Η σκληρή δουλειά βοηθάει και εμάς και τον Άρη.

Κατέληξε λέγοντας πως:

Εγώ είμαι εδώ γιατί εκτιμώ την προσπάθεια των παιδιών και είμαι μαζί τους. Ήρθαμε να δουλέψουμε, να αλλάξουμε επίπεδο και πιστεύω θα τα καταφέρουν. Και τα προσόντα έχουν και όταν μπαίνεις μέσα στο γήπεδο πρέπει να τα ξεχνάς όλα, γιατί ο καλύτερος σύντροφος είναι το παιχνίδι, το μπάσκετ και η βελτίωσή σου. Μέχρι στιγμής τα παιδιά προσπαθούν πολύ, έχουμε βάλει πολλή προπόνηση, το πρωί είχαμε προπόνηση άσχετα με το παιχνίδι και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουμε, μέχρι να ετοιμαστούμε.

Πηγή: pressaris.gr

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button