Μπάσκετ

Γιαννάκης: “Αισθάνομαι πολύ άσχημα για αυτή την ήττα, το χάσαμε από μόνοι μας”

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν είχε διάθεση για δηλώσεις και εστίασε την ήττα στην νευρικότητα που είχε όλη η ομάδα από την αρχή ως το τέλος του σημερινού αγώνα.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε:

Αισθάνομαι πολύ άσχημα. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς καταφέραμε να χάσουμε ένα παιχνίδι που πήραμε τόσα επιθετικά ριμπάουντ. Η νευρικότητα ήταν διάχυτη στην ομάδα. Φάγαμε εύκολα ντράιβ και δεν καταφέραμε να έχουμε ηρεμία και καθαρό μυαλό, για να κάνουμε αυτά που ζητούσαμε. Όταν το ματς έφτασε στο ένα σουτ, χάσαμε δύο σουτ. Αισθάνομαι πολύ άσχημα γι’ αυτή την ήττα.

Πρόσθεσε πως:

Δεν έχουμε παρά να δουλέψουμε περισσότερο σκληρά. Τα παιδιά χρειάζονται βοήθεια και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους την δώσουμε. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, αλλά σήμερα το χάσαμε εμείς. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τη νευρικότητα.

Ρωτήθηκε πώς θα μπορέσει από εδώ και πέρα να διαχειριστεί ο Άρης την νευρικότητα και απάντησε:

Την σημερινή ήττα θα τη θυμόμαστε για να είμαστε πιο έτοιμοι. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον αθλητισμό πρέπει να ζουν με αυτή την πίεση. Άλλες φορές το μαθαίνουν αυτό με τον καλό τρόπο, άλλες φορές με τον άσχημο. Εμείς πρέπει να το μάθουμε με τον άσχημο τρόπο.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Ένα σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ4 ΕΙΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ(μπουμπουγιατζης)ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ(νικολαιδης) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΗΝ αμαλιαδα?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ?ΟΛΟΙ ΑΣΚΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button