Βόλεϊ

Γιάννης Γιαννάκης: «Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα καθώς υπάρχουν πολλά οικονομικά προβλήματα»

Στο Yellow Radio και στην εκπομπή «στα τσιμέντα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Γιαννάκης ο μάνατζερ του γυναικείου τμήματος του Άρη στο βόλεϊ.

Αναλυτικά στον Ιάσονα Μίσχο είπε:

Είναι η 5η  χρονιά που χτίζουμε την ομάδα, καθώς είμαστε πλέον στην 3η  χρονιά στην Α1. Και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους.

Για την Κένταλ είπε:  Ελπίζω τα σχόλια στα πρόσωπο της να είναι και κολακευτικά για τις αγωνιστικές αξίες και όχι τόσο για την εμφάνιση της. Και αυτό θα φανεί μέσα από τα παιχνίδια μέσα στην χρονιά.

Για το πρωτάθλημα της καινούριας σεζόν είπε: Είναι ένα περίεργο πρωτάθλημα καθώς μέχρι τελευταία στιγμή πολλές ομάδες λόγω οικονομικών προβλημάτων ήταν πολύ πιθανό να μην κατέβουν, όπως ο Παναθηναϊκός ένας ιστορικός σύλλογος δεν δήλωσε συμμετοχή στην Α1 γυναικών, ο οποίο είναι ο κορυφαίος σύλλογος στο γυναικείο βόλεϊ σε βάση τίτλων. Ο Πανναξιακός μια ομάδα που τερμάτισε 2η στο περσινό πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο, μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίρροπη η συμμετοχή του. Τελικά δήλωσε συμμετοχή και αν οι περισσότερες ομάδες δείχνανε έναν εφησυχασμό καθώς η ομάδα που θα έπεφτε θα ήταν μόνο μία, και άμα δεν κατέβαινε και ο Πανναξιακός δεν θα έπεφτε καμία, όλες οι ομάδες πλέον βλέπουμε παίρνουν ξένες παίχτριες και ενισχύονται. Και ενώ περίμενα ένα πρωτάθλημα χειρότερο από το περσινό βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες ενισχύονται παίρνοντας καλές ξένες και αυτό κάνει ακόμα μια χρονιά δύσκολη για να μπει η ομάδα μας στην πρώτη τετράδα.

Για το ρόστερ είπε: Ουσιαστικά η ομάδα μας αποτελείται από έναν κορμό έξι αθλητριών που αγωνιζόταν την περσινή χρονιά, από τρείς αθλήτριες που ήρθαν από την ομάδα των κορασίδων και επρόκειτο για τις καλύτερες αθλήτριες στην θέση τους στην Ελλάδα. Και αποκτήσαμε και 3 καινούριες πάρα πολύ καλές ξένες. Την Μπιλιάνα Γλιγκόροβιτς η πασσαδόρος, η Κένταλ Κλίβελαντ και την Βερόνικα Χούντιμα. Τρείς πάρα πολύ καλές αθλήτριες με πολύ εμπείρια που και θα βοηθήσουν αγωνιστικά τον Άρη αλλά και οι μικρότερες αθλήτριες του συλλόγου θα μάθουν πολλά μαζί τους. Η πρώτη «κρούση» με την Χούντιμα έγινε πέρσι  που είχαμε αγωνιστεί σε κάποια φιλικά και της είχα πει «πρέπει να έρθεις να παίξεις στον Άρη και μου είπε ποτέ δεν ξέρεις». Και έτσι τα έφερε η ζωή που την καινούρια χρονιά θα την έχουμε μαζί μας.

Στο αν αυτές οι έμπειρες και καλές αθλήτριες είναι καλή επιρροή για τις μικρότερες είπε: Η φιλοσοφία μας για να στηρίξεις τις μικρές αθλήτριες είναι στο να αποκτήσουν κάποια βάση και εννοείται να μην τους βάζεις στα βαθιά, και για αυτό αποκτούμε έμπειρες παίχτριες για να βοηθήσουν να αποκτήσει η ομάδα το μέταλλο που χρειάζεται  και αυτόματα παράλληλα να εξελίσσονται και στα κορίτσια.

Για το ποια θα είναι η πορεία τα επόμενα χρόνια για τα τμήματα υποδομής είπε: Με την ίδια σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε το τμήμα των γυναικών με την ίδια σοβαρότητα και ωριμότητα αντιμετωπίζουμε τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου. Έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές μας στα αναπτυξιακά τμήματα και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Και πιστεύω ότι άμα είναι υγιείς όλες οι αθλήτριες  τα αναπτυξιακά μας τμήματα θα πρωταγωνιστήσουν και την νέα σεζόν.

Στον αν είναι εύκολο ή δύσκολο οι μικρές αθλήτριες κάποια στιγμή να ενσωματώνονται στην ομάδα γυναικών είπε: Κοιτάξτε παίρνεις ένα ρίσκο αλλά όπως σας είπα και πριν λίγο, όταν έχω έμπειρες αθλήτριες στην ομάδα αυτό το ρίσκο αυτόματα μειώνεται. Δίνουμε τις ευκαιρίες στα κορίτσια και αυτές με την σειρά τους πρέπει να μας δείξουν τι αξίζουν.

Στο αν είναι μια παρέα είπε: Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων όπου ο καθένας ξέρει τον ρόλο του και ποια είναι η θέση του και κανένας δεν περνάει τις «γραμμές». Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Αυτό βοηθάει ώστε το τμήμα να έχει σωστή λειτουργία.

Για τον κόσμο είπε: Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί της ομάδας δείχνουν έμπρακτα την στήριξη τους και θέλω μέσω της εκπομπής σου να τους καλέσω και φέτος να στηρίξουν την ομάδα καθώς τα διαρκείας έχουν κυκλοφορήσει και μπορούν τα αποκτήσουν καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από τα γραφεία του Α.Σ Άρη. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας και σιγά  σιγά καταφέραμε να τους φέρουμε κοντά μας.

Στο από πού μπορεί κάποιος να προμηθευτεί τα διαρκείας είπε: Από τα γραφεία του Α.Σ 10:00 με 14:00 καθημερινά και οι τιμές είναι πολύ προσιτές καθώς είναι στα 25 και στα 50 ευρώ.

Στο αν ο Άρης μπορεί να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στις πρώτες θέσεις είπε: Ό Άρης είναι μια ομάδα που ανοιγόμαστε τόσο όσο πρέπει δεν θα κάνουμε κινήσεις εντυπωσιασμού και κινήσεις που όσο να ναι δεν θα μπορούμε να χειριστούμε και δεν μιλάω για το σήμερα αλλά για το αύριο γιατί είναι ανώφελο  να κάνεις μια ακριβή κίνηση για να πάς καλά την μια χρόνια και την επόμενη να έχεις πρόβλημα το θέμα είναι η διάρκεια. Το θεωρώ απογοητευτικό που δύο χρόνια στην Α1 δεν έχουμε καταφέρει να έχουμε έναν κεντρικό χορηγό μπροστά στην φανέλα. Το τμήμα προσπαθεί και έχει μια υγεία και όσο την έχει θα υπάρχει ηρεμία.

Για το πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα είπε: Έναρξη πρωταθλήματος θα έχουμε 21 Οκτωβρίου και προετοιμασία ξεκινάμε 22 Αυγούστου.

 Στο αν θα γίνουν υψηλού επιπέδου φιλικά όπως πέρσι είπε: Είμαστε ήδη σε συζητήσεις με ομάδες για να παίξουμε φιλικά τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε ποιο συγκεκριμένα πράγματα για να μπορέσουμε να τα ανακοινώσουμε κιόλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button