ΕρασιτέχνηςΜπάσκετ

Γεύση «Nick Galis Hall» για τις Νεάνιδες του Ιπποκράτη Κω

Η ομάδα Μπάσκετ Νεανίδων του Ιπποκράτη Κω παίρνει μέρος στην τελική φάση του πρωταθλήματος η οποία διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και το πρωί της Τετάρτης (27/04) πήρε μία γεύση από «Nick Galis Hall».

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΚΑΕ Άρης:

Η ομάδα του νησιού ξεναγήθηκε στο γήπεδο του ΑΡΗ, μαθαίνοντας αρκετά πράγματα για την πλούσια ιστορία του. Αρχικά οι αθλήτριες και το προπονητικό επιτελείο του Ιπποκράτη επισκέφθηκαν το Μουσείο του ΑΡΗ. Στη συνέχεια μετέβησαν στην κεντρική σάλα του γηπέδου, όπου τους «υποδέχτηκε» ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Δημήτρης Βαρβούνης. Τέλος, επισκέφθηκαν την μπουτίκ της ΚΑΕ, από την οποία προμηθεύτηκαν προϊόντα του ΑΡΗ και πήραν ως δώρο βιβλία με την ιστορία της ομάδας μας.

Μάλιστα, στην μπουτίκ τις αθλήτριες και τους προπονητές περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη, αφού εκεί βρέθηκε ο υπεύθυνος Ακαδημιών Μπάσκετ του ΑΡΗ, Αντώνης Ασημακόπουλος, ο οποίος επί σειρά ετών είχε το ίδιο πόστο στον Ιπποκράτη Κω και είδε πολλά γνώριμα πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιπποκράτης αντιμετωπίζει σήμερα (27/04, 18:00) τον ΑΡΗ, στη δεύτερη μέρα της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button