Μπάσκετ

Γεμίζει το Παλέ, πωλούνται και διαρκείας

Αρκετός κόσμος αναμένεται να στηρίξει την ομάδα στο σημερινό παιχνίδι με τον Κολοσσό.

O φετινός μπασκετικός Άρης έχει καταφέρει να πείσει τον κόσμο να τον στηρίξει. Η ομάδα δείχνει ότι προσπαθεί, έχει διάθεση και κίνητρο, στοιχεία που εκτιμιούνται από τους φίλους της ομάδας.

Σε όλη την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας υπήρχε αρκετή κινητικότητα τόσο για μεμονωμένα εισιτήρια για το ματς με τον Κολοσσό, όσο και για εισιτήρια διαρκείας.

Έτσι σήμερα αναμένεται να υπάρχει έντονη υποστήριξη στο Αλεξάνδρειο, με τον κόσμο να «σπρώχνει» την ομάδα σε ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί τελικός.

Τα εισιτήρια:

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Τρίτη 12/10 θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα ΑΡΗΣ – Κολοσσός H Hotels, ο οποίος θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» το Σάββατο 16/10 στις 17:00, για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος θα ισχύει ενιαία τιμή για τα εισιτήρια αγώνων, ήτοι οι τιμές θα είναι κοινές για όλες τις αναμετρήσεις. Όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, είναι συμφέρουσα, οικονομικά, η αγορά εισιτηρίου διαρκείας και καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να τα προμηθευτεί, ώστε να απολαύσει στις χαμηλότερες τιμές των τελευταίων χρόνων όλους τους αγώνες της κανονικής περιόδου, αλλά και των play offs της Stoiximan Basket League, εφόσον η ομάδα μας πάρει την πρόκριση.   

Στον παρακάτω πίνακα παρατίθενται οι τιμές των εισιτηρίων αγώνων και των διαρκείας, ανά θύρα του «Nick Galis Hall». Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες της κανονικής περιόδου είναι πλέον 11, ενώ στις τιμές των διαρκείας συμπεριλαμβάνονται και οι πιθανές αναμετρήσεις των play offs.

ΘΥΡΕΣΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
1 – 4 – 7- 10  13€130€
5-610€75€
2-3 B & 8-9 B15€140€
8-9 A€18180€
2-3 A25€230€
2-3 GOLD60€650€
COURT SIDE 200€2.000€

Τρόποι διάθεσης εισιτηρίων

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels θα διατίθενται:

*Από την πλατφόρμα της Viva στην παρακάτω διεύθυνση: https://www.viva.gr/tickets/sports/festivalkae-aris-eisitiria-agonon-2021-2022/

*Από Τρίτη 12/10 έως και Παρασκευή 15/10, από τις 11:00 έως τις 19:00, από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ.

*Το Σάββατο 16/10 από τις 13:00 έως την έναρξη του αγώνα από την μπουτίκ της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και από τις 15:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Παιδικό εισιτήριο

Στους αγώνες θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο, για παιδιά από 6 έως 13 ετών, το οποίο τιμάται 5€. Υπενθυμίζεται ότι βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων, (5%), ανά αγώνα θα βγαίνουν 150 παιδικά εισιτήρια, τα οποία θα διατίθενται μόνο από την μπουτίκ ή τα εκδοτήρια και όχι από τη Viva.

Απαραίτητες διευκρινίσεις

*Βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου, για την είσοδο των ενηλίκων στο γήπεδο απαιτούνται είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (πρέπει να έχουν παρέλθει 14 μέρες από το δεύτερο εμβόλιο), είτε πιστοποιητικό νόσησης το τελευταίο εξάμηνο.

*Οι ανήλικοι 13-17 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με PCR τεστ εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

*Οι ανήλικοι έως 12 ετών εισέρχονται στο γήπεδο με self test την ημέρα του αγώνα. 

*Εντός του γηπέδου είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button