Ποδόσφαιρο

Γεμίζει το “οπλοστάσιο”

Η σταδιακή επιστροφή των τραυματιών και η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των διεθνών, χαροποιούν τον Άκη Μάντζιο

Από σήμερα (11/10) οι ποδοσφαιριστές του Άρη επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό που τους δόθηκε, και ο Άκης Μάντζιος περιμένει… κόσμο στο Νέο Ρύσιο. Αρχικά οι τραυματίες Ιτούρμπε, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο και Φαμπιάνο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ υπάρχει και η αναμονή για τον Μπρούνο Γκάμα που γυρίζει από την Πορτογαλία, όπου έκανε θεραπεία.

Η εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα θα φέρει σταδιακά πίσω και τους τέσσερις διεθνείς, που ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Ήδη ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος μάλιστα δεν ήταν στην αποστολή στο δεύτερο ματς με την Τυνησία, είναι στη διαδικασία της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη, ενώ κάτι παρόμοιο ισχύει και με τον Γιακούμπ Μπράμπετς, που αγωνίζεται σήμερα απέναντι στη Λευκορώσια και αύριο Τρίτη (12/10) αναμένεται στην προπόνηση.

Η Σουηδία του Ντάνιελ Σούντγκρεν υποδέχεται αύριο (12/10) την Ελλάδα, ενώ το πιο δύσκολο ταξίδι επιστροφής είναι για τον Τζίμι Τζέγκο. Ο Αυστραλός μέσος παίζει αύριο (12/10) εκτός έδρας με την Ιαπωνία και κατόπιν θα ξεκινήσει για να γυρίσει, πιθανότατα θα είναι το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Από την Πέμπτη (14/10) λοιπόν ο τεχνικός του Άρη θα έχει πιθανότατα όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία (18/10).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button