ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ Γυναικών: Πρεμιέρα το Σάββατο στο ΔΑΚ Πυλαίας

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του Άρη κάνει πρεμιέρα το ερχόμενο Σάββατο φιλοξενώντας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης στο ΔΑΚ Πυλαίας.

Η αναλυτική ενημέρωση του ΑΣ Άρη:

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ ρίχνεται στη «μάχη» της Volleyleague! Το Σάββατο 19/10, στις 20.00, τα κορίτσια του Γιάννη Τσαϊρέλη ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα, φιλοξενώντας στο ΔΑΚ Πυλαίας τον Γ.Σ. Ηλιούπολης.

Ο ΑΡΗΣ ξεκινά τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες και έχοντας ως στόχο να επαναλάβει την επιτυχία της σεζόν 2017-18, όταν συμμετείχε στον τελικό των πλέι οφ. Πέρυσι η ομάδα μας κατέκτησε την 5η θέση και φέτος φιλοδοξεί να «σκαρφαλώσει» εκ νέου στα πιο υψηλά στρώματα της μεγάλης κατηγορίας των Γυναικών.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, είμαστε σίγουροι ότι αρωγός θα είναι ο κόσμος της ομάδας. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:30π.μ. έως τις 15:30 στα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Αλκμήνης) και από τις 17:00 έως τις 21:00 στα γραφεία του τμήματος Βόλεϊ (κάτω από τη Θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης»). Επίσης, οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, το Σάββατο στο ΔΑΚ Πυλαίας.

Μετά την επιστροφή της στα «σαλόνια» της Volleyleague, το 2015, η ομάδα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ διακρίνεται σταθερά κάθε χρόνο, αφού δεν τερμάτισε ποτέ κάτω από την 5η θέση, με καλύτερη τη 2η της σεζόν 2017-18.

Ο ΑΡΗΣ έχει στο παλμαρέ του τρία πρωταθλήματα Θεσσαλονίκης (1975, 1977, 1982), ενώ έφερε στο σύλλογο σημαντικές διακρίσεις στα τμήματα υποδομών. Το 2018 ήταν «χρυσή» χρονιά για το Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ στα εν λόγω τμήματα, αφού κατέκτησε τρία Πανελλήνια Πρωταθλήματα, στις Νεάνιδες, τις Κορασίδες και τις Παγκορασίδες.

Η χρονιά ξεκινά και σας περιμένουμε στο ΔΑΚ Πυλαίας για να φτάσουμε μαζί στην επίτευξη των στόχων μας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button