ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Βόλεϊ Ανδρών: Πρώτη συγκέντρωση με όνειρα και φιλοδοξίες

Η ομάδα Βόλεϊ Ανδρών του Άρης έκανε την πρώτη προπόνησή της εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου, με όνειρα και φιλοδοξίες για μία επιτυχημένη σεζόν.

Ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Γκολίτσης, παρουσίασε στους πετοσφαιριστές του Άρη το τεχνικό επιτελείο και στη συνέχεια τους μίλησε, δίνοντας το στίγμα για την επερχόμενη σεζόν. Τους είπε ότι μόνο με ομαδική δουλειά και με πειθαρχία θα μπορέσουν να πετύχουν το στόχο της ανόδου στη Volley League και τους εξήγησε τη φιλοσοφία του, εντός κι εκτός παρκέ.

Στη συνέχεια, η ομάδα μετέβη στο κλειστό «Ανέστης Πεταλίδης», όπου πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση. Μοναδικός απών ήταν ο Κουβανός Lazaro Yoelvis Brunet, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Το «παρών» στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών έδωσε και ο πρόεδρος του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρης Αρβανίτης, ο οποίος ευχήθηκε καλή και επιτυχημένη σεζόν σε παίκτες και προπονητές.

Όπως ανακοινώθηκε από τον προπονητή, αρχηγός της ομάδας θα είναι ο Ζένια Γκόρτσανιουκ.

Γκολίτσης: «Σκληρή δουλειά και πίστη»

Ο προπονητής της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του ΑΡΗ, Σπύρος Γκολίτσης, δήλωσε με αφορμή την πρώτη συγκέντρωση:

«Ξεκινήσαμε σήμερα την προσπάθειά μας. Προμηνύεται μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν. Είμαστε, όμως, αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μία επιτυχημένη χρονιά. Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη ομάδα και στόχος είναι ξεκάθαρα ο πρωταθλητισμός. Θα τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Το φετινό πρωτάθλημα της Pre League θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, αφού υπάρχουν αρκετά ενισχυμένες ομάδες με παίκτες που προέρχονται από τη Volley League. Πρέπει να βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και κάθε φάση του πρωταθλήματος ξεχωριστά, ώστε να μην αποπροσανατολιστούμε. Έχουμε δημιουργήσει ένα καλό σύνολο με νέους και φιλόδοξους αθλητές που διαθέτουν πολλά προσόντα. Πιστεύω ότι με πολλή δουλειά και πίστη στο πλάνο μας, θα πετύχουμε και τον στόχο μας».

Δείτε το photostory της πρώτης συγκέντρωσης του ΑΡΗ στη σελίδα του Α.Σ. στο Facebook».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button