Ποδόσφαιρο

Βρίσκει δίχτυα σε πρώτο μέρος για έκτη συνεχόμενη φορά

Ο Άρης είναι μια ομάδα που μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια, κάτι που αποδεικνύεται από το ενεργητικό του σε πρώτα ημίχρονο.

Η καλή παράδοση των κιτρινόμαυρων ξεκίνησε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Τότε ο Άρης με τους Φετφατζίδη και Βέλεθ είχε καταφέρει να να πετύχει δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, και να ανοίξει τον δρόμο για μια εύκολη νίκη.

Με τον ΠΑΟΚ είχε σκοράρει στο τρίτο λεπτό με “δράστη” τον Ιντέγε, ενώ κόντρα στην Λάρισα οι Βέλεθ και Γκάμα είχε πετύχει γκολ στο 10′ και στο 12′ αντίστοιχα.

Η ίδια παράδοση συνεχίστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό με τον Ντιγκινί να σκοράρει στο έβδομο λεπτό, ενώ απέναντι στην Ξάνθη ο Γκάμα ήταν εκείνος που από τα 11 βήματα άνοιξε το σκορ στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης.

Τίποτα δεν άλλαξε ούτε την χθεσινή ημέρα, με τους Γκάμα στο 27′ και Ιντέγε στο 32′ με δικά τους γκολ να κρίνουν το παιχνίδι.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button