Ποδόσφαιρο

Βεργέτης: «Δίνει λύσεις από το πουθενά ο Μπαράλες, καμία ανησυχία για την ηλικία του»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Στάικος Βεργέτης, προπονητής που γνωρίζει πολύ καλά τον Χερόνιμο Μπαράλες που απασχολεί τον Άρη.

Για το ρόστερ του Άρη:

Έχουν γίνει καλές επιλογές ενώ ο Άρης έχει και ένα καλό βάθος έχοντας κάνει σωστές κινήσεις. Νομίζω ότι έχει παίκτες και έμπειρους και καλούς, παίκτες που είναι σε μία καλή ποδοσφαιρική ηλικία και το δείχνουν μέσα στο γήπεδο.

Για το αν ο Άρης είναι δίκαια στην δεύτερη θέση:

Για να είναι δεύτερος του αξίζει να είναι εκεί. Έχουν περάσει πολύ αγώνες. Μια Κυριακή μπορεί να είσαι άτυχος, τις πολλές Κυριακές αποδίδεται δικαιοσύνη. Δεν πρέπει να χάσουν τον προσανατολισμό τους και την συγκέντρωση τους οι παίκτες, δεν πρέπει να χαλάσουν τα αποδυτήρια.

Για τον Μπαράλες:

Ο Μπαράλες ήρθε το καλοκαίρι του 2013 στην Τρίπολη, και εγώ τον ανέλαβα τον Οκτώβριο. Είναι ένα από τους λίγους τόσο καλούς κεφαλοσφαιριστές, η κεφαλιά του είναι σαν σουτ. Είναι ένας φορ που μπορεί να δώσει λύσεις όταν η ομάδα έχει μπλοκάρει.

Θυμάμαι σε ένα ματς με τον Πανθρακικό που είχε κλειστεί πίσω και αγωνιούσαμε για να πάρουμε την νίκη, με ένα γέμισμα, έβαλε το γκολ και έδωσε την λύση.

Ενώ συνέχισε:

Αν τροφοδοτηθεί επαρκώς και σωστά θα δώσει πολλά γκολ σε αυτόν τον Άρη. Θα έχει και τέλεια χημεία με τον Μπερτόγλιο, ξέρουν πως να συνεργαστούν. Είναι μάλιστα και πολύ καλά παιδιά και οι δύο.

Για το αν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος του Άρη βλέποντας ότι ο Αργεντινός είναι 33ων ετών:

Έτσι όπως έχει γίνει τώρα το ποδόσφαιρο ένας παίκτης μέχρι και τα 36 του μπορεί να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο του. Με την ζωή που κάνει μπορεί να παίξει για χρόνια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button