Ποδόσφαιρο

Βασιλειάδης: “Έχουμε βάλει τις βάσεις για υγιείς πρωτάθλημα στην Football league αλλά δεν πρέπει να επαναπαυτούμε”

Ανταγωνιστικό πρωτάθλημα προβλέπει στη Football League και ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε την Πέμπτη (02/11) στην ΕΡΤ Σερρών και μεταξύ άλλων εξέφρασε την πεποίθησή του ότι έχουν μπει οι βάσεις για μία υγιή κατηγορία:

«Έχω την αίσθηση ότι αν συνεχίσουν την καλή δουλειά και φύγουν οι σκιές από το πρωτάθλημα, θα λυθούν όλα. Γίνεται μια προσπάθεια να βοηθηθεί η δεύτερη επαγγελματική κατηγορία. Φέτος πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό, αφού υποβιβάζονται έξι ομάδες. Ακολούθησαν τη συμβουλή μου για μείωση των ομάδων και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό. Νομίζω ότι αν οι άνθρωποι του επαγγελματικού ποδοσφαίρου δουν σοβαρότερα την κατάσταση, θα υπάρξει μία συνολικότερη λύση για τη Football League, αλλά είναι νωρίς ακόμα.

Θα βρεθούν λύσεις. Είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι έχουν μπει οι βάσεις για να γίνει κάτι σωστό. Τώρα, βέβαια, δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Η Πολιτεία δεν μπορεί να κάνει και πολύ περισσότερα πράγματα. Ήταν πεποίθησή μας ότι το σύνολο του ελληνικού αθλητισμού θα πρέπει να φτάνει στον Έλληνα τηλεθεατή και αυτό το πετύχαμε μέσα από τη συνεργασία με την ΕΡΤ. Μέσα από μία τηλεοπτική μετάδοση μπορείς να βρεις και πιο εύκολα χορηγούς.

Εάν έχουμε κάποιο πισωγύρισμα εις βάρος της Football League θα είναι, γιατί οι δικές μας παρεμβάσεις είναι περιορισμένες και δεν θα υπάρξουν ξανά, αν υπάρξουν πισωγυρίσματα».

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button