Ποδόσφαιρο

Βασικός στην ήττα του Βόλου ο Τσαγκαλίδης

Ο Παναγιώτης Τσαγκαλίδης πήρε φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Καβάλα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό Βόλου στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 3-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλή παρουσία μέχρι το 25’, προηγήθηκαν με 1-0 στο σκορ, με γκολ του Παπαδημητρίου, όμως στη συνέχεια παρουσίασαν κακό πρόσωπο. Έτσι η Καβάλα με πλασέ του Κόκκορη στο 27′ έφτασε στην ισοφάριση, με το 1-1 να είναι αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου.
Στο 57’ σημείωσε το 1-2 ο Αδαμάκης με πλασέ μέσα από την περιοχή, ύστερα από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» πριν καλά-καλά συνέλθουν ήρθε και το τρίτο τέρμα για τη Καβάλα, η οποία έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της. Στο 68’ ο Ορφανίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Στίκας με κεφαλιά έγραψε το 1-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Γραικός (7’ λ.τρ. Παπακώστας), Μπουτζίκος (37’ λ.τρ. Νικλητσιώτης) Γιαννίτσης, Φιλίποβιτς, Αγρόδημος, Κόλα (62’ Γκιοατά), Βουκελάτος, Τσαγκαλίδης, Ερέρα (62’ Τζουριτς), Παπαδημητρίου.

ΚΑΒΑΛΑ: Κυρίτσης, Καζαντζίδης (88’ Τενεκές), Γιαλαμούδης (46’ Κολλαράς), Στίκας, Παντεκίδης, Γαβριηλίδης, Κόκκορης (64’ Κάθρι), Θωμαΐδης (88’ Γεωργακόπουλος), Κολλάς, Ορφανίδης, Αδαμάκης (88’ Μελισσόπουλος).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button