Ερασιτέχνης

Βασική μετά από 8 μήνες η “άτυχη” της φετινής σεζόν

Κάτι περισσότερο από 60 λεπτά έπαιξε η “άτυχη” της φετινής χρονιάς Χριστίνα Κοκοβιάδου στο παιχνίδι του Άρη με αντίπαλο τον Φείδων Άργους Αργολίδας

Την πιο δύσκολη σεζόν της καριέρας της πέρασε η διεθνής παίκτρια Χριστίνα Κοκοβιάδου.

Η έμπειρη ποδοσφαιρίστρια μετά την παρουσία της στην Γερμανία και τις πολύ ποιοτικές σεζόν στις αμαζόνες Δράμας και ως μέλος της Εθνικής Ελλάδος πήρε την απόφαση το καλοκαίρι να μεταγραφεί στην ομάδα του Άρη με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ελάχιστες ημέρες όμως μετά το ξεκίνημα της προετοιμασίας η πρώην παίκτρια των Αμαζόνων Δράμας έμαθε ότι είναι πολύ πιθανό να μην αγωνιστεί σε ολόκληρη την σεζόν καθώς υπέστη ρίξη χιαστού.

Παρόλα αυτά μετά από 8 μήνες που δεν είχε πάρει λεπτά συμμετοχής έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει σημαντικά βήματα, αγωνίστηκε 10 και 30 λεπτά ως αλλαγή στα δυο προηγούμενα παιχνίδια, ενώ στον αγώνα με την ομάδα του Άργους πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού δείχνοντας ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή.

Η Κοκοβιάδου άλλωστε ήταν και μια από τις σημαντικότερες κινήσεις του Άρη το καλοκαίρι που μας πέρασε και θα μπορούσε δικαίως να διατυπωθεί το ερώτημα του τι θα μπορούσε να συμβεί εάν δεν υπήρχε αυτός ο τραυματισμός.

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button