ΔιεθνήΠοδόσφαιρο

Βασική η Κοκοβιάδου στον αγώνα της Εθνικής με την Ιρλανδία (1-1)

Η Εθνική Γυναικών δεν κατάφερε να πάρει την νίκη κόντρα στην Ιρλανδία, πετυχαίνοντας ισοπαλία (1-1)

Με γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Σπυριδωνίδου η Εθνική Γυναικών πήρε ισοπαλία από την Ιρλανδία 1-1 σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2021 που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στη Νέα Σμύρνη. Σε όλο το παιχνίδι αγωνίστηκε η Χριστίνα Κοκοβιάδου του Άρη.

Οι Ελληνίδες έπαιξαν με δύναμη, πάθος και σωστή τακτική απέναντι σε μία ισχυρή αντίπαλο με αρκετές επαγγελματίες παίκτριες.

Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ με πανέμορφο τέρμα της Μπάρετ η οποία μέσα από την περιοχή κρέμασε την Παπακωνσταντίνου.

Η Ελλάδα όμως δεν το έβαλε κάτω και πάλεψε για να πετύχει ένα τέρμα. Αυτό ήρθε στο 90+3′ όταν η Σπυριδωνίδου μέσα από την περιοχή με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Ελλάδα: Παπακωνσταντίνου, Κυνοσίδου, Γκάτσου, Κυδωνάκη (61΄ Σαρρή), Κακαμπούκη (70΄ Καλδαρίδου), Σιδηρά, Χατζηγιαννίδου, Μωραΐτου (83΄ Σπυριδωνίδου), Μάρκου, Χατζηνικολάου, Κοκοβιάδου.

Ιρλανδία: Χούριχαν, Φιν, Κουΐν, Φάχευ, Κάλντγουελ, Κίερναν, Μπάρετ (82΄Ρος), Ο΄Σάλιβαν, Μακκέιμπ, Ράσελ (46΄ Κίναν), Γουΐλαν.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

ΘΕΣΗΟΜΑΔΑΜΑΤΣΓΚΟΛΒΑΘΜΟΙ
1.Γερμανία431-012
2.Ιρλανδία36-37
3.Ελλάδα35-64
4.Μαυροβούνιο30-160
5.Ουκρανία32-190

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button