Μπάσκετ

Βασίλης Καββαδάς: «Θέλω Άρη και με θέλουν, αρκεί να λυθούν οι εκκρεμότητες, είμαι εδώ και περιμένω»

Ο Βασίλης Καββαδάς φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8, στην εκπομπή Yellow News και μίλησε σχετικά με τα θέλω του, τα θέλω του Άρη αλλά και για την περίπτωση της προσφυγής.

Αναλυτικά όσα είπε στον Χρήστο Γκάλη και τον Δημήτρη Οσσανλή:

Στο αν τον θέλει ο Γιαννάκης είπε:

Πρώτα από όλα θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς, είχαμε μια συνάντηση μερικές μέρες μετά που ανέλαβε τον Άρη, μου είπε το πλάνο του και μου είπε ότι με θέλει πάρα πολύ, τον ευχαριστώ πολύ και με τιμάει πολύ όλο αυτό. Του είπα και εγώ πόσο θέλω να συνεργαστώ μαζί του, από εκεί και πέρα του εξήγησα πως έχει η κατάσταση επίσης του είπα και κάποια πράγματα που όπως είναι φυσιολογικό πρέπει να γίνουν. Του εξήγησα το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί και το πόσο θέλω να δουλέψω μαζί του και αυτός έδειξε κατανόηση, πιστεύω ότι και αυτός από την πλευρά του έκανε μερικές προσπάθειες για να λυθεί το πρόβλημα μου και να γίνει κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως.

Στο αν τον έχει ενοχλήσει η ΚΑΕ είπε:

Καταρχάς θέλω να πω ότι ήθελα και θέλω να φοράω την φανέλα του Άρη και για αυτό δεν έβγαινα σε κανένα Μ.Μ.Ε όλο το καλοκαίρι. Ναι έχουμε επαφές με τον Άρη, είχαμε συζητήσει με την διοίκηση και μου δήλωνε το πόσο πολύ με θέλουν στην ομάδα και ξέρω ότι αυτό θα μου κάνει καλό και εμένα προσωπικά, ξέρω που μπορεί να με φτάσει ο Άρης αλλά υπάρχουν κάποιες άλλες εκκρεμότητες που δυσκολεύουν πολύ την κατάσταση.

Για το αν έχει μιλήσει για το πρόβλημα του στην ΚΑΕ είπε:

Φυσικά και έχω μιλήσει και μιλάω, τους έχω πει ότι θέλω πολύ να συνεχίσω στον Άρη αρκεί να μου πληρώσουν τα οφειλόμενα. Και δεν μου δώσανε ξεκάθαρη απάντηση.

Για το γιατί δεν έχει βρει ομάδα ακόμα είπε:

Δεν μπορώ να βρω ομάδα γιατί ακόμα δεν είμαι ελεύθερος  ακόμα, ανήκω στον Άρη. Η προσφυγή έχει «τρέξει» κανονικά από την μεριά μου και περιμένουμε να εκδικαστεί.

Για το αν πιστεύει ο Άρης ότι μπορεί να προλάβει έστω και στο τελευταίο λεπτό είπε:

Μακάρι, εγώ είμαι εδώ και περιμένω.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button