Ποδόσφαιρο

Βαλεργάκης: “Αγωγή αποζημιώσεως με αδικοπραξία, έτσι στέκεται η κατηγορία κατά των διαιτητών”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νίκος Βαλεργάκης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Αρχικά για τις μηνύσεις προς την διαιτησία:

Αργήσαμε! Έπρεπε να το έχουμε κάνει από τον πρώτο γύρο στο ίδιο παιχνίδι, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αυτοί οι άνθρωποι επειδή έχουν τόσες πλάττες πρέπει να νιώσουν το “βάρος”.

Δεν είμαι υπέρ των ποινικών δικαστηρίων, είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά να υπάρξει μία αγωγή αποζημιώσεως. Δηλαδή τι δεν είδε ο Κουμπαράκης που δεν είδε όλοι η Ελλάδα; Προφανώς του είπαν να μην δει.

Αγωγή αποζημιώσεως με αδικοπραξία, έτσι στέκεται η κατηγορία.

Ο δόλος αποδεικνύεται με το ότι μόλις μπήκε ο Οικονόμου που δεν είχε κάρτα, για ίδια μαρκαρίσματα έδειξε κάρτες.

Ενώ συνέχισε:

Εδώ δεν μιλάμε για μία κρίση. Μιλάμε για κάποιον που αν δεν είναι τυφλός πρέπει να σφυρίξει πέναλτι. Ο Κουμπαράκης ο άνθρωπος, δεν είναι τυφλός. Πρέπει να μας πει ποιος του είπα να μην δει. Το θέμα είναι ποιος θα τον καλέσει; Aυτός που του είπε να μην δει.

Ο ηθικός αυτουργός τιμωρείται με την ποινή του αυτουργού, αυτός που σκότωσε τον Βαλεργάκη θα έχει την ίδια τιμωρία με τον ηθικό αυτουργό της υπόθεσης.

Για το αποτέλεσμα ενδεχόμενου δικαστηρίου είπε:

Ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθεί ένα τέτοιο δικαστήριο. Αλλά τουλάχιστον θα τους ταλαιπωρήσεις, όπως ταλαιπωρούν εμάς και τα παιδιά μας, όπως ταλαιπωρούν τις Κυριακές μας.

Για τον λόγω της κακής διαιτησίας του Καραντώνη:

Ήταν ένα μήνυμα, μην κουνιέστε πολύ, δεν σας παίρνει. Ότι αποφασίσουμε εμείς, αυτό θα γίνει. Στο έδειξε επειδή έβαλε τον Καραντώνη, έναν κακό διαιτητή. Γιατί δεν έβαλαν τους καλούς διαιτητές; Σου βάζει τον Καραντώνη που του χρόνου δεν θα είναι στους πίνακες.

Επειδή είναι κακός διαιτητής θα κάνει την στραβή και θα τον διώξουν, αναλώσιμος είναι.

Για το αν μπορούν να βοηθήσουν επισκέψεις σε βουλευτές:

Αν σκεφτούμε ποιοι εκλέγονται από την Θεσσαλονίκη εναλλάσσονται οι ίδιοι, που όλοι πριν βγουν είναι Άρης, ΠΑΟΚ, Ηρακλής, αλλά όταν έρθει η ώρα της κρίσεως ελάχιστοι εκδηλώνοντας. Το λέω έχοντας άριστες σχέσεις εδώ και 40 χρόνια με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ετικέτες

Yellow News

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close